Mercur Retrograd în Taur din 21 aprilie. Daniela Simulescu: "Ne place sau nu, trebuie să avem răbdare!"

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Iată despre ce ne vorbește astrologul Daniela Simulescu!

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai.

Ce își dorește de la noi? Acest tranzit vrea, de fapt, să fim mai selectivi. Să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până în prezent.

Nu este un bau bau, deci nu vine să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali.

Să ne amintim că planeta comunicării, Mercur, a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie.

Când Mercur este în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Ne vom da seama că, pe undeva, nu ne iese socoteala. Mai mult, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

Ne oferă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel