Mercur retrograd în Săgetător. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Pe 23 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Săgetătorului. Află previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Pe 2 ianuarie 2024, devine staționar și își reia mersul direct. În această perioadă, ne vom confrunta cu numeroase încurcături. Mai ales în zona călătoriilor și a evenimentelor de sărbători. Mercur retrograd va face careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că finalul anului va fi destul de haotic. Cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor resimți cel mai puternic efectele.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur retrogradează în casa a 9-a și face careu cu Neptun, iar călătoriile și întâlnirile cu prietenii sau familia pot fi împiedicate de obstacole neașteptate. Planificarea evenimentelor și gestionarea financiară devin problematice, iar lipsa proviziilor sau închiderea magazinelor și instituțiilor pot complica rezolvarea aspectelor administrative. Transportul poate fi dificil, iar incidente minore ar putea cauza întârzieri. Tehnologia poate întâmpina și ea probleme. Este bine să te pregătești pentru astfel de situații.

Taur/Ascendent în Taur

În timpul retrogradării lui Mercur în casa a 8-a, se anunță cheltuieli substanțiale. La masa de Crăciun, evită discuțiile despre moșteniri, datorii sau buget, deoarece aceste subiecte pot fi neplăcute. Sfârșitul anului aduce nevoia de a gestiona plățile restante și de a direcționa resursele în această direcție. E indicat să simplifici zona financiară și să te ocupi de plăți înainte de finalul anului.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur retrogradează în casa a 7-a, aducând amintiri despre foștii parteneri pentru cei singuri. Sărbătorile pot aduce întâlniri neașteptate. Dacă cauți un nou partener, fii prudent, căci iluziile pot fi mari. În relațiile existente, discuțiile neplăcute și complicațiile vor apărea, tensionând cuplurile. Evită să faci promisiuni, deoarece s-ar putea să nu le poți onora.

 

Citește mai departe pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel