Mercur retrograd: cum îți afectează sănătatea, cum scapi de efectele sale. Simulescu: Nu sunt recomandate analizele medicale. Dr. Google va da cele mai grave boli

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Mercur retrograd: cum îți afectează sănătatea, cum scapi de efectele sale. Simulescu: Nu sunt recomandate analizele medicale. Dr. Google va da cele mai grave boli

Până pe 18 ianuarie ne aflăm în plină retrogradare a lui Mercur în Capricorn, motiv pentru care putem asista la diferite încurcături, bruiaje, anulări, reluări sau răzgândiri. "Această retrogradare poate crea o mulțime de situații frustrante din care vom învăța o lecție prețioasă: aceea a răbdării", susține astrologul Daniela Simulescu.

Dintr-o perspectivă astrologică, Mercur este planeta despre care se spune că guvernează comunicarea, gândurile și conexiunile. Schimbarea drastică provocată de Mercur retrograd creează tulburări energetice, influențând în primul rând relațiile noastre.

Cum îți afectează Mercur retrograd sănătatea, inclusiv sănătatea mentală?

- Stres și confuzie

 

În perioada cu Mercur Retrograd vă puteți confrunta cu o stare de blocaj cerebral, cu o comunicare defectuoasă sau cu o defecțiune tehnologică, iar Mercur Retrograd vă poate face să vă simțiți stresat și confuz. Este o perioadă în care oamenii se pot simți dezechilibrați din punct de vedere mental și fizic. 

- Simți că nimeni nu te înțelege

Se spune că Mercur guvernează sinapsele din partea din față a creierului, precum și problemele de comunicare, așa că atunci când este retrograd s-ar putea să ai o senzație de ceață și să fii nevoit să te explici clar și încet pentru a face o afirmație simplă. De aceea, ar fi mai bine să eviți discuțiile grele despre relații sau semnarea contractelor în această perioadă.

- Niveluri de energie

Indiferent dacă nivelul tău de energie este mai ridicat sau mai scăzut, schimbarea de energie te va face să te simți ca și cum ai experimenta turbulențe emoționale reprezentate prin nervozitate, neliniște, atenție necentrată și anxietate.

- Digestie sensibilă

În această perioadă, așteaptă-te ca un sistem nervos dereglat să îți facă digestia extrem de sensibilă, spune Mitchell Lewis, un astrolog care lucrează la o carte despre astrologia medicală. "Digestia se prăbușește pe măsură ce oamenii își rețin emoțiile pentru că nu comunică bine și sunt anxioși", spune astrologul, potrivit Prevention.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel