Mercur nu mai este retrograd! Influența pentru fiecare zodie până pe 5 octombrie

Sursa foto: unsplash, autor Jacqueline O'Gara
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jacqueline O'Gara

Pe 15 septembrie, Mercur și-a oprit retrogradarea. 

Mercur nu mai este retrograd! Gata! Și a ales să se oprească exact într-o zi cu Lună Nouă. Adică, vom putea să lăsăm în spate greșelile trecutului și să pornim înainte cu mai mult curaj. Trebuie precizat că planeta comunicării va mai petrece câteva săptămâni în semnul contaminat. Adică până pe 5 octombrie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își reia mersul direct în casa muncii și a sănătății. Discuțiile cu colegii se vor intensifca, vei avea un program mai încărcat. Iar gestionarea stresului va rămâne problematică. Până pe 5 octombrie, nu ar strica să îți faci curaj și pentru o vizită la doctor. Nu îți pune singur diagnosticul, vei face o mare greșeală. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe rutina.  

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează în casa a 5-a. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 sep 2023, 17:56 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience