Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Mercur va sta în semnul Scorpionului până pe 24 noiembrie şi aşa cum bănuiţi, nimeni nu scapă de influenţa acestui tranzit intens. Într-o emisiune dedicată acestui eveniment astrologic, Daniela Simulescu a dezvăluit de are de învăţat fiecare zodie din această perioadă şi cum să folosească toate aceste lecţii pe viitor.

Tranzitul lui Mercur în Scorpion, în perioada 6 - 24 noiembrie, un tranzit scurt, însă cu multe implicaţii. Mai ales că, în acelaşi timp, avem şi Marte şi Soare în Scorpion.

La ce să ne aşteptăm când vorbim de Mercur în Scorpion?

Mercur este planeta comunicării, se ocupă de procesele mentale, de discuţii, de comunicare, atât de comunicare verbală, dar şi de cea non-verbală, mimică.

Când Mercur tranzitează semnul Scorpionului, ce se întâmplă? Ne imaginăm o persoană născută cu Mercur în Scorpion. În primă fază, este o persoană introvertită, îi place să investigheze, face pe detectivul, nu se mulţumeşte cu ceea ce vede, ceea ce aude, întotdeauna trebuie să verifice de mai multe ori. Are o intuiţie extraordinară, îşi dă seama de adevărata problemă, este o persoană foarte suspicioasă şi reuşeşte să îi convingă pe ceilalţi pentru că găseşte metode să îmbine cuvintele, astfel încât să obţină ceea ce îşi doreşte.

 

Citește continuarea articolului pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel