Mercur în mers direct pe 3 iunie. Problemele aduse și lecțiile învățate de fiecare zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Allef Vinicius
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Allef Vinicius

Horoscop. Mercur își oprește retrogradarea pe 3 iunie. O zi bună pentru a ne gândi la ce lecții ne-a oferit retrogradarea și la cum le putem integra în viața noastră în viitorul apropiat. 

Pe 3 iunie Mercur își oprește retrogradarea în semnul Taurului, printr-un careu cu Saturn. Atunci când Mercur este în primele zile de mers direct este și mai periculos, este și mai puternic, iar un careu cu Saturn ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Pe 13 iunie Mercur se întoarce în Gemeni și se pare că ne regăsim energia de a vedea exact ce baze am pus, de a înțelege care era, de fapt, calea.

Pe 20 iunie Mercur face un sextil cu Jupiter, iar lucrurile încep să se miște.

Pe 2 iulie Mercur direct în Gemeni face un careu cu Neptun, aici este multă confuzie, proastă gestionare a tot ce înseamnă informație, tehnologie.

Atenție! Efectele lui Mercur retrograd se vor simți până pe 5 iulie, când planeta comunicării va intra în Rac!

Berbec / Ascendent în Berbec

Ți-ai reevaluat cu siguranță atitudinea legată de bani. Vei regreta unele cheltuieli și de acum încolo vei căuta să te gândești de două ori înainte de a arunca sume mici și dese pe lucruri superficiale.

Taur / Ascendent în Taur

Ți-ai reevaluat capacitatea intelectuală, cât de bine te prezinți în anumite situații și care sunt instrumentele prin care să te valorezi. Depinde doar de tine, câtă încredere aveai și ai acum în propriile forțe.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu siguranță, ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ce-i drept cu multă trudă și chin. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Ți-ai dat seama că nu poți controla chiar totul. 

Rac/ Ascendent în Rac

Posibil ai rămas dezamăgit de unele persoane dragi. Dar acum știi cum să abordezi comunicarea cu ele și să nu îți mai faci așteptări. Să nu te mai viztimizezi dacă nu îți răspund cu aceeași dăruire. 

Leu/ Ascendent în Leu

Toate amânările, întârzierile, anulările, blocajele din zona carierei au fost menite să îți testeze încrederea în tine. Ai învățat să taci și să accepți. Și ce înseamnă responsabilitatea și asumarea. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur retrograd și-a dorit să conștientizezi că nu le poți ști pe toate. Și că oricând poți relua un domeniu. Dacă ai dat peste niște limite personale, le-ai depăsit, nu? 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel