Mercur în Balanță (30 august - 6 noiembrie). Cuvintele frumoase dor cel mai mult

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Mercur va ieși din Fecioară și va intra în semnul Balanței pe 30 august. 

Sunt momente în viață în care trebuie să fim diplomați, manierați, pentru a nu îi supăra pe oamenii de lângă noi. Sau cel puțin asa credem noi. S-ar putea să procedăm astfel pentru că nu am suporta primirea unui feedback critic. Sau ne este frică de respingere sau de pierderea aprobării celorlalți. Și de aceea suntem în stare de orice pentru a fi pe placul familiei, partenerului, colegilor, prietenilor, societății în general. Aceste frici au în general cauze vechi, cu siguranță vei putea găsi în copilărie evenimente care au dus la acest comportament.

Tranzitul lui Mercur prin semnul Balanței, între 30 august-6 noiembrie, își dorește ca noi să comunicăm “frumos”, estetic, să fim corecți, să nu jignim, să alegem varianta win-win, să evităm un limbaj licențios. Există o expresie în engleză: “people pleaser”.

Doar că nu va fi un tranzit simplu. Va avea o retrogradare (27 septembrie-18 octombrie) și câteva aspecte care se vor repeta. Adică două opoziții cu Chiron (8 septembrie/16 octombrie), trei trigoane cu Jupiter(20 septembrie, 4 octombrie, 4 noiembrie) și trei careuri cu Pluto(22 septembrie, 2 octombrie, 2 noiembrie).

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel