Membrii ABBA confirmă destrămarea definitivă a trupei după albumul ''Voyage''

Data actualizării: | Data publicării:
ABBA, captura foto Youtube/ sursa Abba
Descriere foto: ABBA, captura foto Youtube/ sursa Abba

Björn Ulvaeus şi Benny Andersson au confirmat că formaţia ABBA se va destrăma definitiv după lansarea viitorului album, ''Voyage''.

Luna trecută, cei doi membri ai trupei suedeze, alături de Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad, şi-au anunţat revenirea, dar şi lansarea primului album cu material muzical nou din ultimii 40 de ani şi o rezidenţă virtuală pe o arenă din Londra construită special în acest scop.

Fanii au speculat, însă, că această revenire va fi un eveniment unic şi că membrii trupei nu vor continua să lanseze muzică după acest album.

Într-un interviu acordat The Guardian, Ulvaeus şi Andersson au confirmat acest lucru şi au declarat că formaţia nu va mai lansa alte melodii după ''Voyage''.

Ei au dezvăluit că două melodii noi nu vor fi incluse pe noul disc, însă acestea nu au fost terminate şi nu vor fi lansate niciodată.

''Asta-i tot'', a adăugat Andersson. ''Aşa trebuie să se întâmple'', a completat el.

În 1982, ''nu am spus de fapt 'asta-i tot' '', a explicat Andersson cu referire la un interviu acordat realizatorului emisiunii ''Late Late Breakfast Show'', Noel Edmonds. ''Eu n-am spus niciodată că ABBA nu se va mai întâmpla'', a precizat el. ''Dar vă pot spune acum: asta-i tot'', a subliniat Andersson.

Albumul ''Voyage'' va fi lansat pe 5 noiembrie.

Până în prezent, ABBA a lansat trei single-uri de pe acest album, ''I Still Have Faith In You'', ''Don't Shut Me Down'' şi ''Just a Notion'', notează Agerpres. 

Rezidenţa la ABBA Arena din Londra va începe pe 27 mai 2022 şi va dura patru ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel