Melody Thomas Scott, actrița din ”Tânăr și neliniștit”, dezvăluiri despre abuzurile suferite în copilărie: ”Nu știam că nu duc viața unei fetițe normale”

Data publicării:
Melody Thomas Scott, foto instagram
Descriere foto: Melody Thomas Scott, foto instagram

Melody Thomas Scott a impresionat o lume întreagă prin rolul ei din serialul ”Tânăr și neliniștit”. Însă vedeta nu a avut o copilărie fericită. Dezvăluiri șocante

Melody Thomas Scott a devenit cunoscută în perioada în care interpreta personajul ”Nikki Newman” din serialul ”Tânăr și neliniștit” 

Aceasta a dezvăluit că nu a avut o căpilărie fericită și că a afost abuzată sexual și mental de la o vârstă fragedă. Actrița de 64 de ani spune că s-a vindecat de traume cu ajutorul terapiei. 

"Sunt sigură că mulți oameni vor fi surprinși să afle că am trecut prin așa ceva. M-au văzut în sufrageria lor în fiecare zi timp de 41 de ani și probabil cred că sunt ca personajul meu, Nikki Newman, și că viața mea este perfectă",  a spus Melody Thomas Scott, în emisiunea ”The Talk”, acolo unde povestea despre  romanului său,. 

Mai mult, actrița afirmă că, deși a trecut peste aceste traume din copilărie, trecutul face încă parte din ea. 

"Nu știam că nu duc viața unei fetițe normale, dar aveam ocazia să merg la un studio și să joc rolul unei fetițe normale. Tânjeam după normalitate, motiv pentru care voiam să muncesc din ce în ce mai mult".

Actrița și-a început cariera în lumea filmului la vârsta de 3 ani. 

"Echipa și ceilalți actori se purtau atât de frumos cu mine și pentru că nu primeam asta acasă, aș fi petrecut cât mai mult timp cu ei", a  mai adăugat Melody Thomas Scott, la emisiunea  ”The Talk”

Actrița va urma să lanseze pe  18 August romanul intitulat "Always Young and Restless"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel