Mellina, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: ”M-am umflat toată”

Data publicării:
Mellina, sursa instagram
Descriere foto: Mellina, sursa instagram

Mellina a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România.

Mellina face parte din vedetele care au avut curajul să participe la cea mai acerbă competiție, Survivor România 2021. De-a lungul competiției, tot mai mulți concurenți s-au confruntat cu diverse probleme de sănătate, mai mult sau mai puțin grave. Cu toate astea,  concurenții de la Survivor România au luptat în fiecare zi pe traseu și au dat tot ce era mai bun, pentru a rămâne în lupta pentru marele premiu al sezonului doi.

Din nefericire, pentru unii competiția a luat sfârșit. Acedst lucru s-a întâmplat și în cazul Mellinei. Artista a mărturisit problemele cu care s-a confruntat după eliminarea de la Survivor. Aceasta a povestit că a avut niște dereglări hormonale, care au afectat-o destul de mult.

„Eu m-am bucurat foarte mult de tot ceea ce am trăit în „Survivor România”. Nu am avut o problemă cu igiena, aveam marea aproape, înotam foarte mult, aveam soare și natura care este foarte curată în Republica Dominicană. Din fericire nu am avut probleme de sănătate. Singurele probleme pe care le-am avut au fost dereglările hormonale. M-am umflat foarte mult într-un timp foarte scurt”, a declarat Mellina pentru click.ro.

De-a lungul competiției, Mellina a fost criticată dur de cei de acasă, din cauza diferenței extrem de mare dintre fotografiile de pe rețelele de socializare și realitatea de la Survivor. Acum, artista le dă peste nas toturor celor care au adus jigniri la adresa ei.

„Eu nu am venit la „Survivor România” ca să fiu frumoasă, am venit ca să fiu puternică. Când ne punem o poză pe Instagram, toți suntem frumoși. Pun poze când mă duc să îmi fac un make-up, când mă duc la coafor sau când mă pregătesc să merg la un eveniment.

Pozele mele de pe Instagram sunt alese, port make-up, sunt făcute în lumina potrivită. Toate femeile fac acest lucru. Eu, în viața de zi cu zi, nu mă machiez și acest lucru mi-a placut foarte mult la „Survivor România”, nu a fost nevoie să ne aranjăm pentru a apărea în fața camerelor.”, a completat cântăreața pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel