Mellina, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: „O să am un RMN cu protocol de endometrioză...”

Data actualizării: | Data publicării:

Mellina a adezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, după ce a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. 

În ultimele luni, Mellina a acuzat usturimi și dureri persistente în partea de jos a abdomenului, motiv pentru care a mers la mai mulți medici pentru investigații.  Artista a mers la Ginecologie, la Urologie, a încercat uleiuri esențiale, însă simptomele au persistat. Mai mult, analizele au arată că este perfect sănătoasă.

Mellina, probleme grave de sănătate

Fosta concurentă de la “Bravo, ai Stil” și “Suvivor România” susține că medicii nu îi pun niciun diagnostic, deși durerile continuă să îi dea mari bătăi de cap. Din această cauză, artista recunoaște că a început să se confrunte și cu anxietate și chiar face terapie. 

„După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN - uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia…Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez”, a început să povestească Mellina.

Mellina: „ O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit”

„Dar, nu mă las ! O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit. M-am apucat și de terapie care mă ajută foarte mult și vă recomand și vouă și de meditație Vipassana (am văzut la Zaiafet) și un pic mă mai liniștește. Știu că sunteți mai mulți în situația asta. Așa că, capul sus și curaj! #viatacubunesicurele #farafiltru”,  mai completat cântăreața, destul de îngrijorată.

Artista le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că urmează să facă un RMN cu protocol de endometrioză. 

"Ca idee, am o inflamație pelviană, încă suntem în investigații, mă simt mult mai bine, mi-am schimbat tratamentul. Încă vrem să vedem ce am, o să am un RMN cu protocol de endometrioză, foarte mulți mi-au scris de chestia asta și deja era luat în calcul și eu cred că o să fie ok. Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, că într-adevăr simptomatologia este oribilă și că mulți oameni au aceste simptome, că este un tratament de lungă durată dar că nu este nimic grav. Nu se moare din asta, toți mi-au zis să mă calmez și m-am mai liniștit”, mai povestește artista.

„Am fost foarte surprinsă de cât de mulți oameni mi-au scris, că vă confruntați cu o problemă similară, eu încă nu am găsit soluția, sunt încă în investigații! Vă mulțumesc pentru toate sugestiile. Din păcate această condiție pe care o am acum, în afară faptului că te doare și că te ustură îți distruge  și echilibrul emoțional,  adică atacuri de panică, de anxietate și acum  ceea ce nu am avut până acum în viața mea și am făcut multe  tâmpenii și multe chestii și trebuie să lupt cu atacurile de panică și anxietate care odată ce apar, e foarte greu să le manageriezi”, mai adaugă Mellina. Artista nu se lasă până nu descoperă exact ce are și tocmai de aceea a apelat la ajutorul mai multor specialiști.

„De aceea am fost și la psihiatru, am început și terapia. Încerc să le fac pe toate ca să îmi revin și să trec peste acest hop din viața mea! După un an jumate în care nu am mai compus, m-am apucat și de compus și avem câteva piese drăguțe, o să merg și la studio. Toată familia și prietenii mei mă susțin și sunt alături de mine. Sunt un om super norocos din punctul ăsta de vedere”, a mai împărtășit Mellina cu admiratorii săi, într-un live pe care l-a făcut pe pagina ei de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel