Mellina, criticată dur de fani, dar și de colegii de la Survivor. Ce cuvinte grele i-au adresat: „S-a urâțit în junglă”

Data actualizării: | Data publicării:
Mellina, sursa instagram
Descriere foto: Mellina, sursa instagram

Mellina este una dintre cele mai criticate concurente de la Survivor România 2021.

Mellina este cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alte vedete, însă puțini știu că vedeta are și veleități de dansatoare. Mellina a terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. S-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Artista a acceptat provocarea „Survivor România” 2021 și s-a alăturat echipei războinicilor. Deși este cea mai mică și cea mai slabă dintre ei, Mellina aduce multe puncte echipei și este extrem de puternică. Deși, din punct de vedere sportiv, colegii artistei nu au nimic de obiectat, în spatele camerelor, lucrurile stau diferit.

Roxana Ghiță este una dintre concurentele care și-a exprimat părerea sinceră despre Mellina. Aceasta a declarat că atunci când ajung camerele pe ea se schimbă și că este o persoană răutăcioasă și falsă.

„Mellina: Este o persoană departe de a fi sinceră. Când ajung camerele pe ea, se schimbă. Vrea să aibă o atitudine pozitivă, ar fi ok dacă era așa și în realitate. Ea nu e așa în realitate. Lumea simte dacă nu ești sincer.  E răutăcioasă și falsă.”, a spus Roxana Ghiță despre fosta sa colegă.

Mellina a fost criticată dur și în mediul online de către fani, din cauza faptului că imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare sunt foarte diferite față de ce văd ei la TV.

„S-a urâțit în junglă”, „Bă, frate e urâtă rău”, „Urâtă cu spume”, „Strigoi”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe tiktok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mellina (@mellinaofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel