Melissa McCarthy a dezvăluit care este cel mai important sfat pe care și l-a oferit singură, în urmă cu ani buni: „Încă e valabil”

Data publicării:

Melissa McCarthy a dezvăluit sfatul de viață pe care și l-a scris pentru ea însăși cu ani în urmă. "Am găsit acest bilet pe care mi l-am scris acum câțiva ani... încă este valabil."

Biletul îi amintea să "cumpere ambele perechi de pantofi", "să o sune pe mama" și multe altele.

Actrița din Bridesmaids a împărtășit pe Instagram câteva sfaturi extrem de încurajatoare care merită să fie notate și păstrate pentru mai târziu. Melissa McCarthy, în vârstă de 50 de ani, se uita prin vechile ei lucruri când a găsit un bilet pe care și l-a scris cu ani în urmă. Acesta conținea o înțelepciune care, după spusele ei, "încă mai este valabilă", motiv pentru care l-a împărtășit pe Instagram.

"Pentru mine", începea biletul. Apoi continua cu o listă de opt sfaturi de viață - de la ce să mănânce, ce să cumpere și până la sfaturi despre relații - pe care spera să le țină aproape. "Peste 10 ani NU-ți vei aminti numele lui", scria primul punct. Al doilea: "Este în regulă să plângi".

Într-o notă mai lejeră, ea a continuat, scriind: "Pentru numele lui Dumnezeu-cumpărați ambele perechi de pantofi". 

Unul dintre cele două rânduri însemnate cu stea pentru a marca importanța scria: "Te rog, ascultă vocea aia mică din capul tău".

Fiind comediantă, nu este surprinzător că McCarthy a reușit să strecoare și o glumă sau două. "Drumul rușinii poate fi o construcție a caracterului", a scris ea.

Și, ca o persoană care a avut o relație complicată cu kilogramele în plus, și-a amintit, de asemenea, să "mănânce afurisita de prăjitură!!!" și, mai important, să "o sune pe mama".

Nu în ultimul rând, declarația finală a lui McCarthy, care a fost marcată și ea cu o stea de importanță, sună astfel "Faceți TOTUL azi - nu veți mai recupera ziua de azi".

Ea a semnat biletul: "xoxoxo, Me".

Fanii și prietenii lui McCarthy au apreciat cu toții amintirea și au fost de acord cu actrița că vorbele ei  încă mai sunt valabile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel