Melinda Gates rupe tăcerea în legătură cu aventura fostului soț Bill Gates: "Nu puteam avea încredere în ceea ce aveam"

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Bill Gates și Melinda, foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Bill Gates și Melinda, foto Instagram

Melinda Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates.

În luna mai, cofondatorul Microsoft și soția lui, Melinda, au confirmat că au decis să meargă pe drumuri separate după 27 de ani de căsnicie.

"După multe gânduri și mult efort depus pentru a salva relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre", a scris atunci Melinda într-o declarație pe Twitter pe care Bill a repostat-o pe contul lui. "În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Continuăm să împărtășim credința în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la fundație, dar nu mai credem că putem să creștem împreună ca și cuplu în această nouă etapă a vieții noastre."

Fostul cuplu s-a căsătorit în Lanai, Hawaii, în ianuarie 1994 și au împreună trei copii: Jennifer, 25 de ani, Rory, 22 de ani, și Phoebe, 18 ani.

Melinda Gates: Nu puteam avea încredere în ceea ce aveam


 În timpul conversației cu Gayle King la emisiunea CBS Mornings,  Melinda a povestit că a fost distrusă emoțional după ce a anunțat divorțul lor după 27 de ani de căsătorie, spunându-i lui Gayle că a vărsat "multe lacrimi timp de multe zile" și că stătea întinsă pe covor gândindu-se: "Cum se poate așa ceva? Cum pot să mă ridic? Cum voi merge mai departe?", potrivit eonline.com
 
Într-o avanpremieră din 2 martie, Gayle l-a întrebat pe filantropul miliardar despre raportul New York Times potrivit căruia fostul ei soț "a încercat să inițieze o relație intimă cu o angajată a companiei în anul 2000", lucru pe care un purtător de cuvânt al lui Bill avea să confirme ulterior publicației că este adevărat, dar a spus că "s-a încheiat pe cale amiabilă".
 
Melinda, în vârstă de 57 de ani, i-a spus lui Gayle că l-a iertat pe Bill și că "au trecut peste o parte din asta", dar "a venit un moment în care a fost suficient de mult acolo încât mi-am dat seama că nu era sănătos și că nu puteam avea încredere în ceea ce aveam".

În timpul despărțirii, Melinda a spus că, în unele zile, tristețea ei se transforma în furie, în timp ce încerca să-și gestioneze emoțiile, dar acum privește cu nerăbdare spre viitor. 

"Vreau să spun că sunt lucruri dureroase", a continuat ea. "Și, la sfârșitul zilei, totuși, am început această călătorie de vindecare și simt că încep să ajung pe partea cealaltă. Și chiar simt că acum întorc o pagină din acest capitol. Adică, sunt 2022, și sunt de fapt foarte entuziasmată de ceea ce va urma și de viața care mă așteaptă."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel