Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă. Ce schimbare și-a făcut Prima Doamnă a Americii

Melania Trump, sursa foto Instagram
Descriere foto: Melania Trump, sursa foto Instagram

Melania Trump arată mai bine ca niciodată și se pregătește să părăsească Casa Albă cu atitudine și stil.

Melania Trump este mai veselă și zâmbitoare ca niciodată, mai ales atunci când a venit vorba de primirea bradului de Crăciun la Casa Albă. Aceasta este și ultima decorare a reședinței de Crăciun, înainte ca soţii Joe şi Jill Biden să se instaleze acolo.

Melania Trump a strălucit într-o ținută superbă

Prima Doamnă a Americii a primit trăsura încărcată cu bradul de Crăciun, îmbrăcată într-o haină superbă cu print alb și negru, completată cu mănuși și cizme negre. Cel mai mult a ieșit în evidență noul look al Melaniei Trump. De data aceasta, soția lui Donald Trump a abordat o nuanță mai deschisă de blond, culoare care-i dă Primei Doamne în vârstă de 50 de ani un aer mult mai tineresc.

Cel mai probabil, atitudinea pozitivă a  Melaniei Trump a fost din cauza încercării de a da uitării înregistrările date în vileag de o fostă angajată a Melaniei, Stephanie Winston Wolkoff, în care Prima Doamnă este auzită spunând "Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?", cu referire la îndatorirea ei de a se ocupa de decorarea Casei Albe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 noi 2020, 16:16 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience