Melania Trump a aflat de pe Twitter. Nimeni nu i-a spus NIMIC

Data publicării:
Melania Trump, sursa foto Instagram
Descriere foto: Melania Trump, sursa foto Instagram

Melania Trump, încă Prima Doamnă a Statelor Unite, este furioasă. Nu se aștepta la un astfel de comportament din partea soțului ei, președintele Donald Trump care, potrivit presei de peste Ocean, refuză orice contact în special cu membrii familiei sale. Liderul american este supărat mai ales pe fiica lui Ivanka, despre care susține că este pe cale să îl trădeze. În acest context, Melania a luat o decizie absolut neașteptată.

Melania Trump a refuzat să îndeplinire ”ultima datorie” a unei Prime Doamne înainte de a părăsi reședința prezidențială. Ea refuză să o ajute pe succesoarea ei, Jill Biden, să se acomodeze cu noua ei locuință. Surse care cunosc situația de la Casa Albă afirmă că, prinsă în vâltoarea evenimentelor din ultimele săptămâni, Melania nu și-a făcut nici un fel de planuri. 

De fapt, Melania nu a crezut până în ultima clipă că va părăsi atât de repede Casa Alba, sperând că, până la urmă, soțul ei va reuși să întoarcă scopul alegerilor în favoarea lui. Nu a făcut, practic, nimic. Nu s-a gândit nici de unde își va continua activitatea când va redeveni un simplu cetățean al Statelor Unite. 

Citește mai multe pe DC BUSSINES



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel