Melanie C, mărturii cutremurătoare despre problema de sănătate cu care s-a luptat în perioada „Spice Girls”: "Dacă vreau să fac asta, trebuie să mă încadrez în tipar”

Data publicării:
Melanie C, foto Instagram
Descriere foto: Melanie C, foto Instagram

Melanie C, cântăreața trupei Spice Girls, a povestit cum s-a luptat în tăcere cu o tulburare alimentară și a spus că succesul ei în grupul pop a fost "lipsit de bucurie" din această cauză.

Melanie C a vorbit cu curaj despre lupta ei cu o tulburare de alimentație,  spunând că succesul ei în trupa Spice Girls a fost "lipsit de bucurie" din cauza bolii cu care s-a luptat în secret.

Vedeta pop în vârstă de 48 de ani spune că a simțit "un element de vinovăție" legat de faima ei, în timp ce se confrunta cu luptele sale de sănătate mintală și, în același timp, "își trăia visul", potrivit The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie C / Mel C (@melaniecmusic)


Trupa de fete a fost formată în 1994 și a devenit rapid celebră la nivel mondial. Când trupa a atins apogeul, la sfârșitul anilor '90, în spatele scenei, Mel C se lupta cu problemele de greutate și alimentație.

În timpul unei discuții la podcastul The Diary of a CEO, ea a spus că declanșatorul tulburării sale alimentare a fost un comentariu făcut de unul dintre finanțatorii grupului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie C / Mel C (@melaniecmusic)

 

"El a comentat despre mărimea coapselor mele, ceea ce m-a șocat foarte tare.

"Am mers la o facultate de arte interpretative, care era predominant o facultate de dans, iar imaginea corporală era o problemă acolo. Existau fete cu tulburări de alimentație, am fost martoră la asta în viața mea, dar nu m-a afectat niciodată personal."

Ea a spus că s-a îngrășat după ce s-a mutat departe de casă pentru facultate, dar a adăugat că nu a deranjat-o niciodată înainte.

"Era doar: "Da, o să mai reduc puțin, o să mai slăbesc câteva kilograme", dar faptul că cineva chiar a comentat despre felul în care arăt, când urma să intru într-o carieră în care atât de mult ține de felul în care arăți, chiar m-a afectat", a adăugat Mel.

 

Cântăreața a detaliat: "Acesta a fost catalizatorul pentru mine. A fost ca un semnal de alarmă.

"M-am gândit: "Ei bine, dacă vreau să fac asta, trebuie să mă încadrez în tipar", și atunci asta a fost tot. A fost doar un lucru treptat, dar a fost vorba de mâncare și exerciții fizice și atunci a început totul de la un comentariu de genul acesta."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie C / Mel C (@melaniecmusic)

Mel a spus că perioada petrecută alături de Spice Girls a fost "incredibilă", dar a adăugat că a fost și cea mai grea.

"A fost cea mai incredibilă perioadă din viața mea și cea mai grea.


"Și oricât de mult mi-a plăcut, a fost lipsit de bucurie pentru că aveam un secret și mă confruntam cu ceea ce trebuia să mă confrunt și îmi trăiam visul în același timp", a declarat ea pentru gazda Steven Bartlett

În timpul podcastuui, Mel a spus că sentimentele ei de vinovăție au fost agravate de oamenii care îi spuneau că este vina ei că s-a pus în atenția publicului.

În cele din urmă, cântăreața a căutat ajutor la medicul ei de familie, care a ajutat-o să depășească problemele de sănătate mintală.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie C / Mel C (@melaniecmusic)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel