Meghan și Harry au suferit o umilință greu de digerat

Data actualizării: | Data publicării:
Printul Harry si Meghan Markle
Descriere foto: Printul Harry si Meghan Markle

Biografia cuplului format de Megan Markle și prințul Harry ”Finding Freedom”, scrisă de comentatori regali, nu se bucură de succesul scontat.

Cartea care relatează despre renunțarea Ducelui și Ducesei de Sussex la îndatoririle regale a fost scrisă de reporterii regali Carolyn Durand și Omid Scobie. Când a fost lansat volumul pentru prima dată în august, biografia explozivă a fost vândută inițial cu 20 lire sterline însă acum a ajuns să se vândă cu numai 0,99 de lire sterline.

Cei doi au spus că nu au participat la realizarea Finding Freedom iar un purtător de cuvânt al cuplului a adăugat că ducee nu ar fi fost intervievați pentru carte.

Într-o declarație oficială, purtătorul de cuvânt a spus că: „Ducele și ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la scrierea cărții ”Găsirea Libertății”. Această carte se bazează pe propriile experiențe ale autorilor ca membri ai corpului de presă regal și pe propriile lor relatări independente”.

Citește mai multe pe DC BUSINESSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel