Meghan Markle împlinește 40 de ani. Ce mesaje i-au transmis Regina și Kate Middleton

Data publicării:
Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS
Descriere foto: Prințul Harry și Meghan Markle, captură foto Youtube, sursa BBC NEWS

Meghan Markle își sărbătorește astăzi cea de-a 40-a aniversare alături de soțul ei, prințul Harry, fiul Archie și fiica Lilibet, în vârstă de două luni.

Potrivit unui apropiat al familiei, Meghan vrea o petrecere mică, unde vor fi invitate aproximativ 65 de persoane, cei mai apropiați prieteni și familia ei, notează The Herald.


De când au renunțat la statutul de membri ai familiei regale și s-au mutat în SUA, soții Sussex au semnat contracte profitabile, care le-au oferit capitalul necesar pentru a-și face cunoscut noul stil de viață. 


Harry şi Meghan au acuzat un membru al familiei regale, pe care nu l-au numit, că a ridicat semne de întrebare în legătură cu culoarea pielii copilului lor nenăscut. Harry a mai susţinut că familia sa şi prinţul Charles i-au "tăiat literalmente sursele de finanţare" la începutul anului 2020.


Acuzaţiile lansate în interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey de către Harry şi Meghan, care s-au mutat în California în martie 2020, au scufundat monarhia britanică în cea mai profundă criză de la moartea prinţesei Diana în 1997. Harry şi Oprah Winfrey vor colabora la o serie de documentare consacrate sănătăţii mintale. 


În ciuda zvonurior apărute în spațiul public cu privire la relația lor cu familia regală, Meghan a primit multe urări cu ocazia zilei de naștere. 

 

Un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al prințului de Wales și al soției sale, ducesa de Cornwall, a transmis urări de bine.

 


Între timp, cumnatul lui Meghan, prințul William și soția sa, Kate Middleton, i-au transmis și ei un mesaj aniversar. 

 

 

Între timp, pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale, care o reprezintă pe Regina Elisabeta a II-a , a fost postat un mesaj pentru Meghan Msrkle, cu ocazia aniversării ei. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel