Meghan Markle este „foc și pară” după ce a fost ironizată în South Park: „Actriță, influencer, victimă" / VIDEO

Data publicării:

Meghan Markle ar fi extrem de enervată  după ce creatorii South Park au ironizat cuplul regal într-un nou episod.


Ducesa de Sussex  ar fi "enervată" de noul episod satiric din South Park, dar ar fi refuzat să îl urmărească în întregime.


South Park i-au ironizat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle într-un episod intitulat "The Worldwide Privacy Tour" (Turneul mondial al intimității), în urma turneului de promovare a cărții sale .

Youtube video image


Un clip din episod îl arată pe Kyle Broflloski care pare să se plângă de fostul cuplu regal.

El îi spune prietenului său: "Mă scoate serios din minți. M-am săturat să aud despre asta, dar nu pot să scap de ei. Sunt peste tot. În fața mea", adaugă el, în timp ce toate personajele stau în sala de mese a școlii lor discutând despre "prințul și soția lui".

Stan Marsh îi răspunde: "Uite, Kyle, pur și simplu nu ne pasă de un prinț idiot și de soția lui stupidă".

Descrierea episodului sună astfel: "Nu, nu, nu: "Prințul Canadei și soția sa încearcă să găsească intimitate și izolare într-un mic oraș de munte."

 

Episodul a fost difuzat pe 15 februarie pe Comedy Central.

Meghan, în vârstă de 42 de ani, și Harry nu au fost numiți în mod specific - într-adevăr, personajele erau Prințul și Prințesa Canadei - dar părul roșcat al prințului și referirea la o carte de memorii recentă nu au fost tocmai subtile.


Personajul lui Meghan este, de asemenea, menționat ca fiind o "fată de sororitate, actriță, influencer, victimă", iar ținuta pe care o poartă este izbitor de asemănătoare cu ansamblul pe care Meghan cea reală l-a purtat la Trooping of the Colour în 2018, potrivit DailyStar.

Meghan Markle ar fi acum "supărată și copleșită" de emisiunea TV, potrivit The Spectator, și este "enervată, dar refuză să o urmărească pe toată".

De asemenea, o sursă a afirmat că cei doi ar putea "apela la avocații lor" și a adăugat: "Echipa lor de avocați aruncă un ochi asupra episodului pentru a vedea ce este greșit și ce ar putea fi transformat în ceva mai sinistru."

Bineînțeles, Piers Morgan, unul dintre cei mai vehemenți critici ai cuplului și care a părăsit celebrul platou al emisiunii GMB pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru comentariile despre Megan, a adorat episodul.

El a scris pe Twitter: "Clătirea din South Park despre Meghan și Harry este letal de genială... bănuiesc că așa se simt acum majoritatea americanilor despre ei."

Mai mult, un expert în relații publice a declarat că reacția lui Meghan la episodul scandalos ar putea "dăuna brandului lor".

Dar dacă își joacă bine cărțile, acest lucru o menține relevantă, a declarat fondatorul The Moment Lab, Matt Yanofsky, pentru The Mirror.

El a spus: "Meghan Markle este divizivă, iar South Park se joacă pe această imagine, așa că nu o va afecta".

El a mai spus: "Nu, nu, nu: "South Park care țintește este o evoluție naturală. Brandul ei nu a fost afectat; dacă este ceva, lucruri de genul acesta continuă să arate relevanța ei."

Matt a adăugat: "Dacă răspunde într-un mod greșit, ar putea avea un impact diferit asupra ei."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel