Meghan Markle a dezvăluit o fotografie adorabilă a lui Archie

Data actualizării: | Data publicării:
Meghan Markle și Ellen DeGeneres, captura foto TV foto
Descriere foto: Meghan Markle și Ellen DeGeneres, captura foto TV foto

Meghan, ducesa de Sussex, a făcu publică o nouă fotografie adorabilă a fiului ei și al prințului Harry, Archie, în timpul unui interviu acordat joi realizatoarei TV Ellen DeGeneres.

Fotografia, care a fost făcută din spate și nu dezvăluie fața lui Archie, îl arată pe regalul în vârstă de 2 ani hrănind găini în curtea din spate a casei părinților săi din California. În fotografie, Archie poartă blugi albaștri, o cămașă gri și cizme de ploaie galbene și pare să fi moștenit părul roșcat al tatălui său.

Archie este văzut, de asemenea, ținând în mână un coș, care ar fi putut fi folosit pentru a ajuta la colectarea ouălor găinilor.

Ellen DeGeneres, care locuiește în același cartier Montecito ca și Meghan Markleși prințul Harry, s-a bucurat că Archie este "atât de drăguț cu găinile" și l-a numit pe băiețel "un suflet blând".

Meghan și Harry au dezvăluit în timpul interviului lor bombă cu Oprah Winfrey, în martie, că au salvat un grup de găini de la o fermă industrială. Puii locuiesc acum într-un coteț din grădina din curtea din spate a cuplului, care are un semn pe care scrie "Archie's Chick Inn". Înființat în 2021".

 

VEZI FOTO pe DCBusiness. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel