Megan Fox s-a lăsat de alcool după ce s-a făcut de râs pe covorul roșu. Gafa de la Globurile de Aur

Data actualizării: | Data publicării:

Megan Fox a dat-o în bară la Globurile de Aur, din cauza alcoolului. Actrița s-a lăsat de băut după rușinea trăită.

La gala Globurilor de Aur din 2009, Megan Fox își amintește că "a intrat într-o mulțime de încurcături" din cauza lucrurilor pe care le-a spus pe covorul roșu, după câteva pahare de șampanie.

Invitată în emisiunea "Who What Wear", vedeta din "Till Death" a revizuit câteva dintre ținutele sale din trecut, inclusiv rochia Ralph Lauren pe care a îmbrăcat-o la acea gală de premiere.


După ce s-a plâns că nu ei-a plăcut look-ului cu părul strâns pe care l-a avut în acea seară, evedeta a povestit că a fost "așezată la o masă cu Blake Lively și cu cei trei frați Jonas".


"La Globurile de Aur, întotdeauna pun pe masă acele sticle uriașe de șampanie", a spus Fox. "Am trecut prin... mai multe pahare".
"Iar acum nu mai beau și iată de ce", a continuat ea, adăugând că a fost "beligerantă" și a spus unele lucruri pe covorul roșu pe care acum le regretă.

"Cred că am avut multe probleme pentru tot ce am spus pe covorul roșu la acest eveniment", a spus Fox. "Nu-mi amintesc de ce, dar știu că am făcut-o, puteți căuta asta".

 

Gafa de la Globurile de aur din 2009

 

Pe covorul roșu, la momentul respectiv, prezentatoarea E! Giuliana Rancic a prezentat-o pe Megan Fox ca fiind "una dintre cele mai tari femei din domeniu în acest moment".

Vizibil timorată, Megan a clătinat din cap, spunând: "Sunt destul de sigură că sunt o sosie pentru (actorul) Alan Alda.  Sunt un bărbat", a spus  vedeta în interviul din 2009.

"Sunt atât de nesigură. Sunt pe punctul de a vomita chiar acum. Sunt atât de îngrozită că sunt aici", spunea actrița atunci, cuprinsă de efectul alcoolului. 

Fox, care era  la prima sa participare la Globurile de Aur, a declarat, de asemenea, că are o "talie de 22 de centimetri", înainte de a adăuga: "Dar practic mă înfometez timp de o lună. Glumesc. Fac mult pilates - muult pilates".

De asemenea, Fox a comentat și despre absența iubitului ei de atunci, Brian Austin Green, despre care a spus că are un "ego uriaș".

"El nu vrea să fie partenerul meu.  Are un ego uriaș", a spus ea despre fostul ei soț

"Cred că probabil lucrează. Nu cred că îi pasă", mărturisea ea atunci.

 

Nu s-a mai atins de alcool


La câțiva ani după gala de premiere, Fox a declarat pentru Esquire că și-a dat seama că nu este încântată de efectele alcoolului sau ale drogurilor asupra corpului ei.

"Nu suport pastilele. Nu-mi place să beau. Nu-mi place să mă simt scăpată de sub control", a spus ea în timpul interviului din 2013. "Trebuie să simt că dețin controlul asupra corpului meu".


În cei 12 ani care au trecut de la Globurile de Aur din 2009, viața lui Fox s-a schimbat foarte mult. Ea a diviorțat recent  de Green, artistul cu care are trei copii. 


Actrița a avut o revenire fulminantă în popularitate în ultimul an, după ce oamenii au reconsiderat modul în care a fost tratată de industria cinematografică atunci când era tânără. 

Vedeta apare constant pe primele pagini ale tabloidelor datorită relației sale cu rapperul Machine Gun Kelly.

 

Bea ceaiul shamanilor

Deși nu mai bea alcool, actrița a încercat recent ayahuasca, un ceai care conține drogul psihedelic DMT și care este consumat în mod normal de shamani, a mărturisit ea într-un interviu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel