Megan Fox a fost cerută în căsătorie de MGK: ”Am spus Da şi ne-am băut sângele unul altuia”. Cum arată inelul/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Megan Fox, sursa instagram
Descriere foto: Megan Fox, sursa instagram

Megan Fox a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, într-un cadru de vis. 

Megan Fox este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, MGK. Cadrul ales pentru marele eveniment a fost unul de vis, mai exact,  în Puerto Rico, lângă zona de spa a luxosului hotel Ritz-Carlton, potrivit PageSix.

Rockerul a distribuit o înregistrare video cu mâna viitoarei sale soții, în care arată inelul și a explicat în descriere alegerea inelului special.

El a scris în postare: "Da, în această viață și în fiecare viață. sub aceleași ramuri sub care ne-am îndrăgostit, am adus-o înapoi pentru a o cere în căsătorie. 

"Știu că tradiția este un singur inel, dar am vrut să fie două: smaraldul (piatra ei de naștere) și diamantul (piatra mea de naștere) așezate pe două benzi magnetice de spini care se atrag ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând inima obscură care este dragostea noastră".

Între timp, Megan, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit un videoclip propriu care prezintă marele moment în care Machine Gun Kelly - al cărui nume real este Colson Baker - s-a pus în genunchi.

În timp ce clipul nu a inclus înregistrarea audio a cuvintelor lui MGK către logodnica sa, porumbeii au părut să schimbe jurăminte romantice unul către celălalt înainte ca ea să spună "da"!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

 

 

 

PROPUNERE SÂNGEROASĂ

Vedeta din Transformers a încheiat: "Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată că este posibil, m-a cerut în căsătorie.

"Și la fel ca în fiecare viață dinaintea acestei vieți și ca în fiecare viață care o va urma, am spus da."

"...și apoi ne-am băut unul altuia sângele", a încheiat ea.

Cei doi s-au cunoscut în martie 2020, în timp ce filmau "Midnight in the Switchgrass", imediat după ce Megan s-a despărțit de actorul Brian Austin Green din Beverly Hills. Împreună, ei au fiii Noah, de 9 ani, Bodhi, de 7 ani, și Journey, de 5 ani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel