Medicul Nicolae Bacalbașa, diagnostic neașteptat pentru George Buhnici. De ce afecțiune gravă ar suferi vloggerul

Data publicării:
Sursa foto: George Buhnici și Nicoleae Bacalbașa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: George Buhnici și Nicoleae Bacalbașa, instagram

Medicul Nicolae Bacalbașa i-a pus un diagnostic neașteptat lui George Buhnici, după declarațiile controversate la adresa femeilor.

Medicul Nicolae Bacalbașa a reacționat, după ce George Buhnici a făcut declarații controversate la adresa femeilor. În cadrul unei emisiuni TV, medicul i-a pus un diagnostic dur vloggerului. Acesta consideră ca Georghe Buhnici ar suferi de tulburări erectile.

“Eu am fost diagnostician în meseria mea. Și ce pot să îți spun despre băietu’ ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecție, asta ca stare. Ca răspuns, asta cred eu.

Adică, erecția nu mai apare și e ușor tulburat. Reacția ignoranților din jur e de fapt o reacție a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacție.”, a declarat medicul Nicolae Bacalbașa la România TV, la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, “Punct culminant”, citat de unica.ro.

Declarațiile lui George Buhnici au stârnit un val de reacții negative

George Buhnici a stârnit un val de reacții negative după ce a declarat că nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi în costum de baie. Totodată, acesta a ținut să le sfătuiască pe doamne și domnișoare să meargă mai des în sala de sport. 

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. (…) Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…)

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a afirmat George Buhnici în materialul video difuzat la Xtra Night Show.

Lorena Buhnici, decizie radicală după „scandalul vergeturilor”

Lorena Buhnici și-a închis contul de Facebook, după valul de comentarii negative primite în mediul online. Soția lui George Buhnici a preferat să se retragă din vizorul publicului, pentru a evita comentariile răutăcioase. 

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

George Buhnici a oferit prima reacție, după valul de critici ce au apărut în mediul online la adresa lui, din cauza faptului că a jignit femeile cu vergeturi și celulită. Acesta declara inițial că vrea să meargă vara la plajă fără a vedea astfel de "siluete" acolo și a dat-o drept exemplu pe soția sa, care arată ca o adolescentă. Acum, vloggerul clarifică situația, spunând faptul că nu a încurajat nicio clipă pedofilia, doar că obișnuiește să-i facă des acest gen de complimente partenerei lui, care are foarte mare grijă al silueta sa.

"Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. 

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.", a scris Buhnici pe site-ul său.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel