Medicul Monica Pop, despre speculațiile din cazul incendiului de la Matei Balș: "Dacă e o mână criminală? Orice e posibil pe lumea asta”

Data publicării:
Monica Pop, foto Facebook
Descriere foto: Monica Pop, foto Facebook

Prof. dr. Monica Pop spune că despre cauza incendiului de la Matei Balș, deocamdată se pot face doar speculații și că, din punctul său de vedere, ca director de spital, sistemul medical din România funcționează "foarte bine”.

Deși au apărut mai multe teorii în jurul cauzei incendiului de la Matei Balș, de vineri dimineață, în care și-au pierdut viața cinci persoane, Monica Pop spune că deocamdată, toate aceste teorii râmân la stadiu de speculații și că orice este posibil.


"Este un spital foarte modern, cu instalațiile foarte bune, nu știm nimic. Deocamdată nu știe nimeni de la ce a pornit. Am vorbit și cu Adrian Cercel.

Au zis că era o aerotermă, ba că nu era o aerotermă. Ba că era cald, ba că era frig. Atâta timp cât nu știm de unde a pornit (…) dacă e mână criminală, sau dacă vreun pacient a aruncat în gura de aerisire o țigară? Este posibil orice. Nu este imposibil nimic în lumea asta.

Facem doar speculații la acest moment. Au zis că era o aerotermă, ba că nu era o aerotermă. Ba că era cald, ba că era frig”, a precizat Monica Pop pentru gândul.ro

 


"Sistemul merge foarte bine, eu știu, pentru că am fost și pacient și director de spital de 25 de ani, și nu este adevărat nimic din ce se scrie, când se denigrează sistemul de sănătate”, a mai precizat Monica Pop.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel