Medici FALȘI în Capitală. Mărturiile vedetelor operate. Simona Trașcă: "Uitase să îmi pună anestezie şi m-a tăiat pe viu". Ce spune Drăgușanu

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Vedetele au povestit despre experiența lor cu clinica de estetică din Capitală, cercetată în prezent de către autorități.

Procurorii Parchetului General au făcut percheziții ieri la o clinică din Capitală, suspectată de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii. Vedetele au povestit despre experiența lor cu clinica de înfrumusețare în care ar fi activat medici falși. În această clinică ar fi fost operate zeci de vedete din România, printre care Loredana Chivu și Anamaria Prodan, Simona Trașcă, dar și Mihai Mitoșeru. Simona Traşcă a povestit că recent a suferit o lipoaspiraţie a bărbiei.

“Am simţit dureri foarte mari, îţi dai seama, mai ales în timpul operaţiei. La un moment dat aici uitase să îmi pună anestezie şi m-a tăiat pe viu şi i-am zis, adică era conştientă. Am fost la ei acum, nu am reuşit decât să mă cert cu doctorul respectiv, m-au consultat încă două doctorițe acolo, au zis că într-adevăr am dreptate şi aia e rămâi cu dreptatea în mână şi la revedere! A fost traumatizant.”, a spus Simona Trașcă la PRO TV.

Vezi reacția Biancăi Drăgușanu pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel