Medeea Marinescu, despre relația cu Florin Piersic. Ce legătură de rudenie există între cei doi

Data publicării:
Medeea Marinescu și Florin Piersic, colaj foto, sursa facebook
Descriere foto: Medeea Marinescu și Florin Piersic, colaj foto, sursa facebook

Medeea Marinescu a devăluit ce relație este între ea și Florin Piersic.

Medeea Marinescu și Forin Piersic joacă de 11 ani în piesa „Străini în noapte'. Pe lângă colegi de scenă, cei doi sunt și foarte buni prieteni de familie. Marele actor este și nașul de botez al surorilor gemene ale Medeei Marinescu, dat fiind faptul că Florin Piersic este bun prieten cu tatăl Medeei.

„Se joacă de vreo 14 ani, dintre care eu am jucat ultimii 11 ani. E un spectacol în regia maestrului Radu Beligan. Vinovat se face chiar Florin Piersic pe care nu-l văzusem de foarte mult timp, pentru că relația cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut.

Printre altele, fiind colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu, a devenit nașul de botez al surorilor mele gemene născute în timpul filmărilor de la „Eu, tu și Ovidiu”.

Eu jucam „Egoistul” la Teatrul Național, tot un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic.

Și într-o zi, primesc și un telefon la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic și mi-a propus atunci, mi-a vorbit de acest spectacol pe care eu îl văzusem în distribuția inițială, dar pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, chiar Florin Piersic s-a gândit la mine', a declarat actrița la Prima TV.

„Sigur, domnul Radu Beligan, dându-i libertatea să aleagă, să-și aleagă partenera cu care voia să joace. M-a văzut în „Egoistul”, dintr-odată nu mai eram copil și i s-a părut că ar fi o alegere bună.

Mai mult decât atât, venea săptămânal câte două zile la București, lua avionul de la Cluj și venea la București ca să repete cu mine.

Mi-a dat CV, mi-a dat textul. Mi s-a părut fabuloasă povestea asta pentru că dintr-odată, Florin Piersic căruia îi spuneam „Florine, Florine, mai spune-ne ceva” când eram mică, era actorul pe care acum îl percepeam altfel. Dintr-odată începusem să-i vorbesc cu dumneavoastră, începusem să fiu emoționată de apariția lui.

Zidul care se construise foarte frumos mi l-a demontat și mi-a spus: Nu-mi mai spune domnul Piersic, spune-mi Florin.

Dintr-odată, gheața s-a topit și am devenit un cuplu pe scenă, care, acum nu e frumos, dar mă laud, n-am încotro, care a avut foarte mare succes. Aproape nesperat și pentru noi', a mai povestit actrița la Prima TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel