Medeea Marinescu, detalii șocante despre o piesă de teatru în care a jucat: ”A fost cea mai slabă”

Data actualizării: | Data publicării:
Medeea Marinescu, foto instagram
Descriere foto: Medeea Marinescu, foto instagram

Actrița Medeea Marinescu vorbește despre cea mai slabă piesă de teatru în care a jucat

Medeea Marinescu a debutat la vârsta de doar 3 ani în filmul Iarna bobocilor, în 1977, al regizorului Mircea Moldovan, dar a devenit bine cunoscută și recunoscută după interpretarea rolului principal, Mirabela, din filmul fantezie Maria Mirabela, din 1981, al lui Ion Popescu Gopo și al Nataliei Bodiul.

Invitată la emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”, difuzată online pe Protv, Meedeea Marinescu a vorbit despre cea mai slabă pisă de teatru în care a fost nevoită să joace. 

”Cea mai slabă piesă de teatru în care am jucat este ”Doamna Ministru”. A fost o piesă tv, textul era foarte bun. Vorbim despre o piesă de teatru  în care am jucat-o acum 25 de ani. A fost atât de slab încât mi-a fost frică să mi-o scriu în CV.  Era o piesă proastă din toate punctele de vedere, de la regie până la actori, eu una nu mă recunoșteam”, a declarat actrița. 

Actrița, Medeea Marinescu a fost absolventă în 1996 a Academiei de Teatru și Film București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu a jucat în mai multe filme, iar în stagiunea 2009 - 2010 a Teatrului Național București a jucat în patru piese, dintre care una este Egoistul de Jean Anouilh.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel