Maurice Munteanu s-a dezbrăcat de secrete și a recunoscut care este orientarea sa sexuală: „Pentru mine asta nu reprezintă o problemă”

Data publicării:
Maurice Munteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maurice Munteanu, sursa foto Facebook

Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri fără perdea. Ce spune juratul emisiunii „Bravo, ai stil” despre orientarea lui sexuală. 

Maurice Munteanu este unul dintre jurații emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, iar de-a lungul timpului și-a atras simpatia oamenilor de acasă datorită glumelor și stilului nonconformist pe care l-a afișat la TV. 


Fashion editorul Maurice Munteanu s-a dezbrăcat de secrete și a recunoscut care este orientarea sa sexuală. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că este gay și că îl atrag bărbații.


„Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă. Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă o problemă, m-am săturat să tot explic. În România, ne lovim de mentalități învechite. Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să o mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță”, a spus Maurice Munteanu în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu pe YouTube.


Maurice Munteanu este unul dintre cei mai pretențioși jurați din cadrul emisiunii, iar de-a lungul vremii concurentele s-au temut foarte tare de calificativele date de acesta. 


Maurice Munteanu a vorbit despre corectitudinea concurentelor din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” și a mărturisit dacă a luat sau nu mită vreodată. 


„Niciodată, nu a îndrăznit nimeni. Niciodată. Cred că asta este o chestie super transparentă și asta s-a văzut întotdeauna. Cred că ai văzut-o și ai simțit-o și tu. Noi am apreciat și apreciem performanță foarte tare. Și oricum, oamenii de acasă văd lucrurile astea. Și oricum, și concurentele care au câștigat au trecut prin tot soiul de momente traumatizante, pentru că forța asta care se poate naște în social-media și mai ales dacă nu ești o persoană echilibrată, te poate zdruncina. Mă rog, nu a încercat nimeni să facă asta. Este un show unde publicul decide, este o chestiune foarte transparentă. Sunt informații care se pot verifica. Se poate cere oricând un audit”, a mai declarat juratul de la „Bravo, ai stil”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel