Maurice Munteanu, mesaj dur pentru cei care sugerează că și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Juratul "Bravo, ai stil" a slăbit 23 de kilograme/ FOTO

Data publicării:

Maurice Munteanu a răbufnit la adresa celor care l-au acuzat că și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Juratul "Bravo, ai stil" a slăbit 23 de kilograme.

Maurice Munteanu a surprins pe toată lumea după ce a slăbit considerabil. Juratul Bravo, ai stil a dat jos peste 23 de kilograme și toată lumea l-a felicitat pentru acest lucru. Acesta este și foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează periodic poze în care se observă cât de mult a slăbit. 

Fashion editorul, în vârstă de 43 de ani, arată acum cu cel puțin zece ani mai tânăr, motiv pentru care l-au felicitat pentru noul look, perfect completat și de o tunsoare nouă.

 

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block, a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.

 

Maurice Munteanu, la un pas să își piardă viața, în urma unui accident rutier

 

Maurice Munteanu a fost recent invitat în cadrul show-ului „În oglindă”, difuzat online pe canalul de YouTube al Kanal D România, unde a povestit despre teribilul accident rutier în care a fost implicat înurmă cu mai mulți ani. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața și a rămas cu traume puternice.  Criticul de modă a scăpat ca prin minune din teribilul accident, însă nu poate uita acele momente. Se luptă cu depresii, anxietate și chiar și cu atacuri de panică. Durerea cea mai mare a vedetei este faptul că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a rămas paralizat. 

 

"Atacurile de panică vin de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină.

Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat. Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident", a declarat Maurice Munteanu în emisiunea  „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

 

Vedeta a petrecut minute bune blocat în mașină, crezând că este singurul supraviețuitor și că urmează și el să moară. Acelea au fost momentele despre care spune că l-au adus în pragul nebuniei. Frica, panica, gândurile negre și durerea resimțite l-au dus într-un punct în care psihicul i-a fost pus la încercare.

 

"Nu am făcut foarte multă terapie, din păcate, ar fi trebuit să fac și acum..Am citit foarte mult despre anxietate și despre depresie și am înțeles cum funcționează. De atunci, lucrurile nu mai par atât de agresive... Eu îi strigam și ei nu răspundeau. Eu eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine, dar urmează să mor și eu ars de viu, pentru că simțeam un miros de ceva care venea din spate. Aproape am înnebunit. A fost multă vreme o povoară. Mă simțeam vinovat pentru ce s-a întâmplat, deși nu aveam nicio vină", a mai declarat juratul de la Bravo, ai stil! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel