Matilda Pascal Cojocărița, lovită de probleme financiare. Pandemia i-a ruinat afacerea: „Eu cu ce mă întrețin?”

Data publicării:
Matilda Pascal Cojocărița, foto Facebook
Descriere foto: Matilda Pascal Cojocărița, foto Facebook

Matilda Pascal Cojocărța, la fel ca mulți alți artiști, traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Pandemia de Coronavirus a lăsat-o pe Matilda pascal Cojocărița fără concerte și fără afacere. 

În vărstă de 62 de ani, artista de muzică populară conducea o afacere de succes, în domeniul organizărilor de evenimente. Pandemia de coronavirus i-a afectat serios afacerea, care în acest moment este închisă, iar singurul angajat se află în șomaj tehnic. 

„Ni s-a spus să ne recalificăm. La vârsta asta este greu. Noroc că am mai avut și alte rezerve. Trăim cu 75% din salariu (șomaj tehnic) și pensie. Am firmă de evenimente. Angajatul meu primește șomaj tehnic, dar eu cu ce mă întrețin? Care-i salariul meu?

Nu am un venit pe firma respectivă și am făcut înscrieri pentru a primi ajutor, dar nu a venit. Probabil se dau tacit. Nici de la Credidam nu primim cine știe ce, deși noi am avut și pe pandemie filmări, dar și radiourile au mers și ne-au difuzat. Luăm câte 20 lei, 50 lei, 200 lei de la Credidam. Înainte primeam în jur de 35- 40 de milioane de lei vechi la fiecare jumătate de an sau la an, dar acum dacă primim în jur de 1.000 lei pe an!', a spus Matilda pentru Impact.ro.

Pe lângă zona evenimentelor, artista conducea și o covrigărie în Bistrița, pe care a fost nevoită să o închidă de curând iar cei 9 angajați au intrat și ei în șomaj tehnic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel