Matilda Pascal-Cojocărița, devastată de durere. Mama artistei s-a stins din viață

Data publicării:
Matilda Pascal Cojocărița, foto Facebook
Descriere foto: Matilda Pascal Cojocărița, foto Facebook

Matilda Pascal-Cojocărița este în doliu, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Matilda Pascal-Cojocărița este devastată de durere, după ce mama sa s-a stins din viață joi, 18 august. Ileana, mama artistei, și- a dat ultima suflare cu o lună de zile înainte să împlinească 90 de ani. Înmormântarea va avea loc luni, 22 august, în județul Vaslui, în localitatea natală a interpretei.

Matilda Pascal-Cojocărița, în doliu

Anunțul trist a fost făcut de către Alin Pascal, fiul interpretei de muzică populară.

”Dumnezeu să o ierte! Înmormântarea va avea loc luni. În septembrie ar fi împlinit 90 de ani”, a declarat fiul Matildei Pascal-Cojocărița, Alin Pascal, pentru FANATIK.

 În urmă cu un an, Matilda Pascal Cojocărița a mai trecut prin momente grele, când și-a îngropat fostul soț, pe Ioan Cojocărița, tatăl unicului ei fiu, Alin Pascal. Chiar dacă era despărțită de tatăl copilului său de multă vreme, vedeta avea o relație extrem de bună cu bărbatul. Matilda Cojocărița Pascal și Ioan Cojocărița au petrecut împreună 13 ani. După divorț, cântăreața și-a refăcut viața alături de Ștefan Cigu, însă a păstrat legătura cu primul soț, fost rugbist. Acesta trăia în Italia de mulți ani.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr , cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris aceasta, pe Facebook.

Matilda Pascal Cojocărița, lovită de probleme financiare

Artista de muzică populară conducea o afacere de succes, în domeniul organizărilor de evenimente. Pandemia de coronavirus i-a afectat serios afacerea.

„Ni s-a spus să ne recalificăm. La vârsta asta este greu. Noroc că am mai avut și alte rezerve. Trăim cu 75% din salariu (șomaj tehnic) și pensie. Am firmă de evenimente. Angajatul meu primește șomaj tehnic, dar eu cu ce mă întrețin? Care-i salariul meu?

Nu am un venit pe firma respectivă și am făcut înscrieri pentru a primi ajutor, dar nu a venit. Probabil se dau tacit. Nici de la Credidam nu primim cine știe ce, deși noi am avut și pe pandemie filmări, dar și radiourile au mers și ne-au difuzat. Luăm câte 20 lei, 50 lei, 200 lei de la Credidam. Înainte primeam în jur de 35- 40 de milioane de lei vechi la fiecare jumătate de an sau la an, dar acum dacă primim în jur de 1.000 lei pe an!', spunea Matilda pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel