Matei Stratan, adevărul despre presupusa relație cu Andreea Raicu: „Am văzut că se vorbește foarte mult...”

Data publicării:
Andreea Raicu și Matei Stratan, Colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu și Matei Stratan, Colaj/ foto Instagram

Matei Stratan a dat cărțile pe față și a vorbit despre legătura dintre el și Andreea Raicu. 

În ultma perioadă, frumoasa Andreea Raicu a fost văzută de mai multe ori în compania lui Matei Stratan, iar în spațiul public au apărut zvonuri cum că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.


Matei Stratan a vrut să pună capăt acestor speculații și a spus adevărul despre relația lui cu Andreea Raicu. Potrivit afaceristului, sunt doar prieteni foarte buni. 


”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.


Afaceristul are împreună cu Mădălina Ghenea o fetiță în vârstă de patru ani, care locuiește cu mama ei în Italia. Matei Stratan se pregătește să plece în Italia pentru a-și vizita fata, pe care nu a mai văzut-o din luna mai. 


„Nu am mai fost din mai să îmi văd fetița, o să merg luna viitoare la copil. Nu am cum să zic ce cadouri îi cumpăr dar o să îi iau  de toate”, a adăugat acesta.


Mădălina Ghenea și Matei Stratan au fost într-o relație timp de trei ani. Din iubirea lor s-a născut o fetiță superbă pe nume Charlotte. Legătura amoroasă dintre cei doi nu a durat mult, iar Mădălina a ales să își crească fiica în Italia. 


“Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

 

Citește și: Laurențiu Reghecampf trece printr-o dramă cumplită. Mama celebrului antrenor se luptă cu cancerul: „Nu mă mai interesează nimic altceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel