Matei Dima, singur la 36 de ani. Care este motivul și ce caută la o femeie: „După ce le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Matei Dima, sursa instagram
Descriere foto: Matei Dima, sursa instagram

Matei Dima, în vârstă de 36 de ani, cunoscut și sub numele de „BRomania”, are succes un remarcabil în lumea filmlui. Cu toate acestea, când vine vorba despre viața personală, artistul și regizorul nu este la fel de mândru. Acesta a dezvăluit motivul pentru care este singur la 36 de ani, dar și ce caută la persoana de lângă el.

În vârstă de 36 de ani, Matei Dima, recunoscut în mediul online sub pseudonimul „BRomania”, se bucură de un succes notabil în industria filmului, dar a dezvăluit recent, într-un interviu care este motivul pentru care este singur, dar și ce calități trebuie să aibă viitoarea iubita.

Ce își dorește Matei Dima de la viitoarea iubită

Dacă în ultimii ani, actorul și regizorul s-a concentrat pe carieră, iar rezultatele au fost cele așteptate, pe plan personal, Matei Dima spune că are nevoie de o persoană cu care să aibă o conexiune specială, astfel că fizicul nu este principalul criteriu atunci când își alege partenera de viață.

„De asta am devenit celebru pentru a fi mult mai simplu acest proces și să mă bucur de el. Până la un punct, când mă satur și caut și eu ceva real, atunci trebuie să am un filtru mult mai bun. După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială.

Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel. Consider că au fost femei frumoase. Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte (n.r.râde)”, a mărturisit Matei Dima pentru Spynews.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bromania (@bromania)

Părinții nu îl presează să își întemeieze o familie

Chiar dacă are 36 de ani, Matei Dima a mărturisit că părinții nu îl presează să își întemeieze o familie, ci își doresc ca fiul lor să fie împlinit pe plan profesional, mai întâi de toate. Cu toate acestea, el consideră că trebuie să încerce să lucreze mai puțin și să își găsească pe cineva.

„Ai mei, mai întâi vor să fie siguri că sunt bine pe partea aceasta profesională. Știau cât de mult mi-am dorit și cât de mare este visul acesta al meu de a face filme.

Acum că se întâmplă deja de cinci ani de zile în fiecare an, un film, două, care merg, este o chestie de prioritizare. Trebuie să nu mai lucrez atât și să încerc să îmi găsesc pe cineva.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Dieta cu care BRomania a slăbit 22 de kilograme în cinci luni

Matei Dima a reușit să slăbească nu mai puțin de 22 de kilograme. Actorul a dezvăluit dieta care l-a ajutat să se apropie de greutatea dorită.

„Am avut palpitații că pe parcursul filmărilor am avut 120 de kilograme și aveam niște scene de acțiune în deșert care, știi că trebuie să filmezi de vreo 10 ori aceeași scenă și, efectiv, mi se făcea foarte, foarte rău și am crezut că am ceva la inimă, dar mi-a zis: Nu ai nimic, erai doar foarte gras. Cea mai mare accidentare a venit de la această tornadă care a ridicat în aer corturile”, a dezvăluit BRomania, la Antena Stars.

După terminarea filmărilor, actorul a început un program intensiv de slăbire, recomandat de un nutriționist.

„Transformarea mea, începută după Miami Bici 2, nu se datorează atât de mult sportului, cât nutriției gândite de Andu Preda. 

Am început dieta la 1 Iunie 2023 cu o greutate de 120 de kilograme. Azi sunt la 98 kilograme aproximativ. 

Scopul: recompoziție corporală (slăbit sănătos + dezvoltare musculatură), dar și pregătirea aspectului pentru următorul rol (care urmează să fie anunțat)”, a mai spus BRomania. 

Scopul: recompoziție corporală ( slăbit sănătos +dezvoltare musculatură), dar și pregătirea aspectului pentru următorul rol ( urmează să fie anunțat)” , a fost anunțul lui BRomania, pe pagina lui de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel