Mașina decapotabilă a lui Sylvester Stallone a fost scoasă la licitație. Cu cât ar putea fi vândută

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/officialslystallone
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/officialslystallone

Mașina decapotabilă a lui Sylvester Stallone este de vânzare. Bolidul a fost scos la licitație.

Mașina Shelby Cobra Roadster, dintre cele doar 1,000 fabricate vreodată, a lui Sylvester Stallone este vândută de casa de licitații Bonhams din Londra pentru 860.000 de lire sterline.

Potrivit Bonhams, doar 1.000 de astfel de mașini au fost construite între 1962 și 1967

Actorul s-a bucurat de mașină doar pentru scurt timp înainte de a fi achiziționat de Alan Rapinski, fondatorul companiei Armor-All, relatează The Sun.

Mașina sport neagră are două locuri și un interior superb din piele roșie. Cu o viteză maximă de 145 de mile pe oră, mașina  prinde viteza de 100 kilometri pe oră în doar 3,9 secunde.

„Doar aproximativ 1.000 de Cobra au fost construite între 1962 și 1967, dar popularitatea de durată a modelului a fost atât de mare încât producția a fost reluată în 1982 sub auspiciile Autokraft din Brooklands.

Early Cobras sunt oferite spre vânzare doar rar, iar '2070' reprezintă o oportunitate minunată de a achiziționa un exemplu bun al acestei mașini sport anglo-americane clasice și foarte căutate”, arată Bohams.

Mai multe obiecte din cariera lui Sylvester Stallone au fost scoase la licitație

De la mănuşile de box ale lui 'Rocky', până la bandana lui 'Rambo', obiecte din cariera starului filmelor de acţiune Sylvester Stallone au fost scoase la licitaţie în urmă cu doi ani, iar conform experţilor suma totală ce ar putea fi obţinută din vânzare este de 1,5 milioane de dolari, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Aproape 500 de obiecte din colecţia personală a lui Sylvester Stallone au fost vândute la licitaţie, printre acestea numărându-se costume, obiecte de recuzită, scenarii, carnete de notiţe şi altele. Obiectele au fost folosite în unele dintre cele mai reprezentative filme ale celebrului actor, de la seriile "Rocky" şi "Rambo", până la superproducţii precum "Cliffhanger", "The Expendables" sau "Demolition Man", conform unui anunţ al organizatorilor licitaţiei, Julien's Auctions.

Mănuşile de box folosite în producţia "Rocky III" au avut o valoare estimată între 10.000 şi 20.000 de dolari, iar o serie de notiţe scrise de mână de Stallone cu privire la primele patru filme ale seriei "Rocky" au avut o valoare estimată între 40.000 şi 60.000 de dolari.

Fanii lui Rambo s-au bucurat de colecţia de cuţite din primele trei filme ale seriei, la preţuri estimate la între 10.000 şi 20.000 de dolari fiecare, precum şi de bandana purtată pe cap de Stallone în "Rambo: First Blood Part II" (preţ estimat între 8.000 şi 10.000 de dolari).

"Este un tip sportiv, acest lucru este reprezentativ pentru el, sport şi efort susţinut şi oamenii se pot identifica cu aceste lucruri", declara Martin Nolan, director executiv al casei Julien's Auctions. "Şi din acest motiv aceste obiecte sunt foarte râvnite de colecţionari, mai ales că până acum au existat foarte puţine oportunităţi de a obţine ceva din viaţa şi cariera lui".

Născut la New York în 1946, Stallone a devenit celebru cu producţia laureată cu Oscar "Rocky" din 1976, iar în scurtă vreme a ajuns unul dintre cei mai importanţi actori de acţiune de la Hollywood.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel