Mască pentru creșterea părului: Ai nevoie de o bere, o banană și puțină miere. Vezi rețeta pas cu pas

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Tamara Bellis
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Tamara Bellis

Femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos. Prin urmare, apelează la diferite tratamente. Unele dau rezultate, iar altele - nu. Din fericire, există câteva trucuri care te vor ajuta să ai un păr așa cum îți dorești, cu tratamente realizate chiar în propria casă și cu ingrediente naturale.

Lipsa de vitamine și nutrienți ar fi una dintre cele mai des întâlnite cauze pentru încetinirea creșterii părului. Stresul, dezechilibrul hormonal sau diferiți factori agresori își spun cuvântul atunci când vine vorba despre încetinirea creșterii părului. 

Masca de păr cu bere este un remediu eficient care te ajută să ai o podoabă capilară pentru care vei fi invidiată de toată lumea.

Pe lângă faptul că berea reprezintă o doză de energie răcoritoare vara, aceasta ajută foarte mult și la creșterea părului. Fiind  bogată în biotină sau vitamina B8, berea are capacitatea de a întări firul de păr, accelerează creșterea părului și stimulează regenerarea structurii părului, scrie glemis.ro.

Pentru o mască eficientă ai nevoie de o jumătate de pahar de bere, 2 gălbenușuri de ou, o banană pasată, dar și de o lingură de miere. Toate aceste ingrediente se amestecă bine, se aplică pe scalp, dar și pe lungime și se lasă să acționeze aproximativ 2 ore, iar apoi se spală părul.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel