Mască iluminatoare pentru ten, din ingrediente naturale: „Stimulează producția de colagen și curăță tenul. Se adaptează tuturor tipurilor de ten”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Claudia Neghină a dezvăluit o mască miraculoasă pentru ten.

Toate femeile își doresc să aibă parte de un ten cât mai luminos, fără pete neplăcute sau acnee. În acest sens, trebuie să facem un efort periodic și să ne ajutăm fața să se păstreze intactă, prin  diferite tratamente sau măști preparate chiar acasă. Claudia Neghină a dezvăluit astfel o mască miraculoasă, care conține doar ingrediente naturale și care va avea rezultate minunate. 

„Este o mască iluminatoare și care diminuează din petele pigmentare dacă este folosită în mod constant. Ingredientul principal este orezul, care are antioxidanții, vitamine și minerale ce stimulează producția de colagen și curăță tenul și-l face mai luminos. Avem nevoie de două linguri de orez pe care le fierbem, cu o cană de apă. Imediat îl blendium cu un mixer vertical, apoi punem amidon de porumb, care conține vitamine, minerale, calciu, fier. Folosim și două linguri de lapte, pentru că acidul lactic exfoliază blând pielea și o lingură de suc de lămâie. Este foarte simplu de făcut și chiar are efecte. Ceea ce este cel mai important este să avem continuitate, cam de trei ori pe săptămână. Ceea ce este important este ca atunci când ieșim afară să folosim protecție solară, pentru că și eu mă confrunt cu petele pigmentare.”, a declarat Claudia Neghină în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Pastila de frumusețe: Skin Cycling, cura de primăvară pentru ten. Ioana Marinescu, sfaturi pentru un ten impecabil / VIDEO

Masca se păstrează la frigider, pentru o săptămână

Toate ingredientele au rolul foarte bine întipărit, astfel încât tenul să devină perfect luminos. Cantitatea de mască rămasă se poate depozita fără griji în frigider, pentru o săptămână, spune Claudia Neghină.

„Avem nevoie și de ulei de cocos, care este un foarte bun hidratant. L-am topit în apă caldă, pentru că dacă stă la frigider sau la temperatura camerei are o consistență mai solidă și trebuie să-l topim. Așadar, după ce obținem crema de orez, adăugăm o lingură de proprietăți de porumb, care albește foarte mult pielea și ajută la diminuarea petelor  și are multe vitamine și minerale. După, punem două linguri de lapte. Restul măștii o punem la frigider și se păstrează timp de o săptămână. Trebuie să obținem o consistență cremoasă.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cele mai nocive obiceiuri pentru dietă. Mihaela Bilic: „Aportul de calorii este dramatic. Au mai mult decât ciocolata”

„Nu există contraindicații, se adaptează tuturor tipurilor de ten”

„Trebuie aplicat pe tenul curat, seara, înainte de culcare. Merge și pentru bărbați. Acum, mai avem două ingrediente. Punem o lingură de ulei de cocos, care este foarte versatil în produsele cosmetice, cât și în alimentație, iar ultimul ingrediente pe care îl adăugăm este lămâia, tot o lingură de suc. Deci ne ajunge cam pentru o săptămână. Nu există contraindicații, se adaptează tuturor tipurilor de ten, chiar și pentru cel sensibil sau pentru cel acneic. Elimină impuritățile, simulează producția de colagen, deci avem numai super ingrediente. Se lasă 20 de minute pe față și se clătește cu apă călduță.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel