Măruță, testat, chiar de ziua lui. Cât de bine cunoaște prezentatorul vedetele din România: „ Nu are cum să nu fie ea?!”

Data publicării:
Cătălin Măruță, foto PR ProTv
Descriere foto: Cătălin Măruță, foto PR ProTv

Live zi de zi de peste 13 ani. Recunoscut pentru faptul că este mereu la curent cu cele mai importante secrete ale vedetelor. Este Cătălin Măruță și astăzi este ziua lui, iar colegii i-au pregătit un test la care nu se aștepta.

În prima parte a emisiunii, Ciucă și Nicolaină l-au convins pe Cătălin să accepte să fie legat la ochi și să aștepte intrarea în studio a unora dintre cele mai sexi prezențe feminine din România! Provocarea lui? Să ghicească cine era după un panou, văzându-le doar gleznele și modul în care siluetele lor dansau: ”Trei din zece din numele de pe listă vor fi după panou”, i-a spus Nicolaină. 


”Tocuri de 12... poți să te mai rotești puțin? Să faci o mișcare și o piruetă? Sunt sigur!”, a spus Cătălin în timp ce prima invitată se ascundea după panou. Pentru cea de-a doua a completat: ”Direct... sunt sigur 100%! Am avut 2 numere din această revistă și cunosc dansul, glezna. Cine dansează atât de sexi? Toată viața a fost atât de sexi!”. Iar la ultima apariție, s-a văzut nevoit să admită, foarte rapid: ”Gata, am ghicit-o. Nu are cum să nu fie ea?!”


”Dacă ghicești, primești un poster în mărime naturală”, i-a promis Radu Ciucă! Iar Cătălin a demonstrat că a fost extrem de atent de-a lungul anilor la invitatele lui... și le-a numit corect pe toate cele trei: Dana Săvuică, Daniela Gyorfi și Raluca Podea! 

Emisiunea a continuat cu alți invitați și cu urări de la unele dintre cele mai cunoscute vedete din România: Smiley, Pavel Bartoș, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur și mulți alții.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel