Marte intră în Vărsător. Daniela Simulescu: „Patru zodii vor fi afectate de acest tranzit”

Data publicării:
Captură video: YouTube/DCNEWS RO
Descriere foto: Captură video: YouTube/DCNEWS RO

Pe 13 februarie, Marte intră în semnul Vărsătorului și va sta acolo până pe 23 martie. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a spus care sunt cele 4 zodii afectate de acest traznit.

Pe 4 ianuarie, Marte a intrat în Capricorn și ne-a ajutat pe toți să ne ținem de obiective și de planurile pentru 2024, dar pe 13 februarie intră în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 23 martie. Potrivit astrologului Danielei Simulescu, acesta este un tranzit care se întâmplă o dată la doi ani, nu este ceva extraordinar, cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologice, însă, de data aceasta nu este unul simplu, clasic, ci este unul cu multe ramificații.

„Trebuie să ne reamintim faptul că pe 21 ianuarie, Pluto s-a întors în Vărsător, deci am putea spun că orice este atins de Pluto are o putere imensă, câteodată fără limite. Când vorbim de resursă la Marte, ne gândim la faptul că era zeul curajului, al forței, al inițiativei, al pasiunii, al ambiției și al războiului. Când vorbim despre vulnerabilitate, ne gândim la agresivitate, încăpățânare, grabă, nerăbdare și irascibilitate.

Când vorbim de Vărsător trebuie să ne raportăm și la acest arhetip, această energie dintre cele două variante. Ca resursă, Vărsătorul înseamnă progresul, originalitate, inovație, toleranță, umanitate și diferit. Când vorbim de vulnerabiliate, Vărsătorul este foarte intransigent, încăpățânat. Aceste lucruri sunt pentru Vărsător ca arhetip, nu pentru oamenii născuți în Vărsător”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Pentru bărbați, Marte arată masculinitatea. În harta unei femei, Marte arată energia masculină

Astrologul Daniela Simulescu a precizat că pentru un bărbat, Marte arată masculinitatea. În harta unei femei, Marte arată energia masculină pe care ea o are, pentru că femeile au o personalitate masculină și arată și energia masculină de care sunt atrase la nivel fizic.

Potrivit astrologului, Marte în Vărsător nu ascultă de nimeni și de nimic. „Am putea spune că asta înseamnă și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Când nu asculți de nimeni și de nimic înseamnă că schimbi lumea și o faci mai bună. De cealaltă parte există un pic de anarhie, anarhie care nu are un scop anume”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

4 zodii vor fi afectate de acest tranzit: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Daniela Simuleascu avertizează că urmează o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă, mai ales la nivel mondial. Un asemenea tranzit se joacă mai întâi la nivel mondial. Acest tranzit îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj fix în astrogramă. Vorbim de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Nu există de bine sau de rău, e de resursă sau vulnerabilitate, de la caz la caz.

„Mulți lideri din viețile noastre de acum au marcajele respective din greu: România, Ucraina, Rusia, China, America, deci majoritatea liderilor importanți.

Arhetipul Vărsătorului vrea să ne facă atenți la cât de pregnantă este tehnologia în viețile noastre. Depinde de noi cât control îi oferim în viețile noastre. Dacă aveți 10 conturi la 10 rețele sociale, gândiți-vă cât timp pierdeți acolo. Ele știu mecanismele din creierul nostru și nu poți să scapi atât de ușor de ele. Crește toleranța și devenim dependenți. Cu toate acestea, la un moment dat poți să pui piciorul în prag și să spui că din toate cele 10 conturi sociale rămâi la unul și vezi ce faci cu el.

Cu Marte în Vărsător poate că mulți dintre noi ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în viețile noastre până în 2023 și poate că e cazul să trecem la următorul nivel. Dacă nu ar fi existat arhetipul Vărsătorului, atunci nu ar fi existat progresul”, a mai spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel