Marte în Vărsător: Ce aduce pentru fiecare zodie şi ascendent până pe 15 aprilie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

HOROSCOP Marte în Vărsător. Recomandări pentru fiecare zodie / ascendent.

Marte în Vărsător vorbeşte despre următorul pas şi poate unii dintre voi aţi aşteptat un moment. Marte, cât a fost în Capricorn, a fost destul de căpos, de static, de rigid şi pentru că s-a întâlnit şi cu Pluto, nu a dorit să negocieze.

Dar Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea să se ducă totul la nivel mental şi vrea să fac un pas înainte.

Marte stă în Vărsător în perioada 6 martie - 15 aprilie. Va face un careu cu Uranus pe 22 martie care declanşează tot felul de frustrări în noi, pe urmă Marte va face o conjuncţie cu Saturn pe 5 aprilie (blocaje şi frustrări) şi face şi un careu cu Nodurile înainte să iasă din Vărsător.

Marte în Vărsător îi va afecta pe cei cu marcaj fix în astrogramă, vorbim despre Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion. Ei vor primi combustibil de la Marte să facă următorul pas, mai mult decât ceilalţi.

Ştiţi care e senzaţia la un soldat cu Marte în Vărsător? Că nu mai e atent la ce se întâmplă aici şi acum, vrea mai departe. Vrea să construiască, e cu trei paşi înaintea celorlalţi. Citește continuarea pe Astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel