Marte în Scorpion (30 octombrie - 13 decembrie) și regăsirea puterii interioare pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Marte se va muta în semnul Scorpionului în perioada 30 octombrie-13 decembrie.

După ce a tranzitat semnul Balanței(15 septembrie-30 octombrie) și a trebuit să apeleze la negociere, iată că Marte va intra într-unul dintre semnele în care se simte bine, cel al Scorpionului. De la nevoia de socializare și comunicare din Balanță, va trece la nevoia de strategie și planificare. Cine este Marte? Îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Adică tot ce ține de acțiune, curaj, luptă, pasiune, impulsivitate, sexualitate.

Marte în Scorpion este precum un soldat care face totul cu premeditare. Dar unul care nu se lasă până nu obține ce dorește.

În perioada următoare, orice durere sau traumă va deveni o armă. Vom trece prin diverse crize personale care ne vor obliga să ne transformăm. Vom percepe totul într-un mod radical alb-negru. Vom dezvolta obsesii care ne vor hrăni, vom căuta situații riscante, vom adulmeca secretele, nu ne vom dezvălui planurile, vom căuta intensitate în absolut orice, îi vom motiva pe alții, vom avea tendințe manipulatoare, și vom fi stimulați de pericol.

Însă, un lucru este destul de clar: Marte în Scorpion ne va ajuta să ne regăsim puterea interioară. În vremurile actuale, chiar avem nevoie să renaștem din propria cenușă, să ne regenerăm, să folosim suferința din jurul nostru și să o transformăm într-un combustibil.

Cei care vor resimți într-un mod profund acest tranzit vor fi cei cu marcaj fix în astrograma personală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Să nu uităm că mai avem și Saturn în Vărsător/Uranus în Taur.

Dar clar fiecare dintre noi va trece prin evenimente demne de Marte în Scorpion în perioada următoare.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel