Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, devine fermier: „Vitele vor crește mâncând făină de macadamia și bând bere”. Postarea a ajuns virală

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Mark Zuckerberg
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a dezvăluit că a început să crească o turmă vite la ferma sa din Hawaii, cărora le dă să bea bere, iar acest lucru a provocat reacții aprinse în mediul online.

Cel mai recent proiect al șefului Meta, pe care l-a descris ca fiind „cel mai delicios”, este de a „crea unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai înaltă calitate din lume”.

În vârstă de 39 de ani, Mark Zuckerberg și-a prezentat planurile într-un mesaj publicat pe rețelele sale sociale, Facebook și Instagram, detaliind modul în care complexul său secret de pe insula Ko'olau va fi folosit de acum înainte pentru creșterea vitelor.

„Vitele sunt wagyu și angus, iar ele vor crește mâncând făină de macadamia și bând bere pe care o producem aici, la fermă”, a scris Zuckerberg.

„Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”

„Vrem ca întregul proces să fie local și integrat pe verticală. Fiecare vacă consumă 2250-4500 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulțime de acri de macadamia.

Fiicele mele ajută la plantarea copacilor de macadamia și au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum și este distractiv să ne îmbunătățim performanța în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios.”

Postarea a primit zeci de mii de comentarii. Unii l-au încurajat, iar pe de altă parte, alții l-au criticat, notează publicația News.com.au.

„Ai văzut vreodată pe cineva trăind viața ta de vis?”, a scris o persoană.

„Aceasta este o risipă absolut ridicolă de bani, teren și resurse”, a mai scris cineva.

„Continuați să distrugeți mediul înconjurător. Creșterea vitelor este una dintre cele mai mari cauze ale gazelor cu efect de seră. Un lucru atât de dezgustător, să faci așa ceva”, a adăugat un alt internaut.

„Stai, dar nu se îmbată de la bere?”, a mai comentat o persoană.

Potrivit diverselor surse de informații online, vitele primesc bere pentru a le stimula apetitul și pentru a favoriza digestia.

De asemenea, unii consideră că aceasta îmbunătățește gustul și textura cărnii.

Mark Zuckerberg poartă zilnic aceleași haine

Mark Zuckerberg recunoaște că poartă aceeași ținută aproape în fiecare zi, o „uniformă de lucru” formată din blugi, adidași și un tricou gri.

El spune că rămâne cu aceleași haine pentru a reduce puterea mentală cheltuită prin luarea deciziilor minore, potrivit Business Insider.

Când a fost întrebat în 2014 despre garderoba lui, el a spus publicului: „Îmi doresc foarte mult să-mi eliberez viața, așadar trebuie să iau cât mai puține decizii cu privire la orice, cu excepția modului în care să servesc cel mai bine această comunitate”.

Zuckerberg a spus în 2015 că lucrează între 50 și 60 de ore pe săptămână la Facebook, dar se gândește constant la platforma de socializare.

„Îmi petrec cea mai mare parte a timpului gândindu-mă la cum să conectez lumea și să servesc mai bine comunitatea noastră, dar o mare parte din acest timp nu este la birou sau nu mă întâlnesc cu oameni sau să fac ceea ce ai numi muncă adevărată”, a spus el pentru CNN, în 2015.

„Îmi iau mult timp să citesc și să mă gândesc singur la lucruri”, a continuat el. „Dacă măsor timpul în care stau la birou, probabil că nu este mai mult de 50-60 de ore pe săptămână. Dar dacă număr tot timpul când sunt concentrat pe misiunea noastră, asta este în principiu toată viața mea".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel