Mark Wahlberg, apariție inedită într-o sală de fitness din Florida. Fanii au rămas surprinși

Data publicării:
Mark Wahlberg, sursa instagram
Descriere foto: Mark Wahlberg, sursa instagram

Actorul american Mark Wahlberg i-a surprins pe cei care se antrenau într-o sală de fitness din Jupiter (Florida) alăturându-se programului de exerciţii şi afişând un fizic de invidiat, deşi a fost nevoit să se îngraşe peste 10 kg pentru rolul din nou său film "Father Stu".

Wahlberg, 49 de ani, s-a prezentat marţi la un program de antrenament de 45 de minute, denumit F45, un program pe care îl promovează şi în care a investit bani, potrivit ziarului local Palm Beach Post.

Actorul, cunoscut pentru musculatura sa, şi-a surprins fanii în ultimele săptămâni postând pe reţelele de socializare imagini în care era văzut cu burtă, după ce a fost nevoit să mănânce 7.000 de calorii pe zi pentru rolul său din "Father Stu".

Filmul prezintă povestea reverendului Stuart Long, un fost boxer şi actor care devine preot.

Wahlberg s-a alăturat marţi celor 17 participanţi la program care i-au admirat exerciţiile cu greutăţi, sacul de box, banda de alergat sau alte echipamente de antrenament.

"Nu contează care este nivelul sau condiţia ta fizică, poţi fi un atlet de clasă mondială sau cineva care nu s-a antrenat niciodată într-o sală, nu te vei accidenta şi vei avea multă energie", a comentat actorul cu privire la acest program.

Proprietarul francizei F45 din Jupiter a spus că habar nu avea că actorul va vizita sala lui de antrenament.

Wahlberg şi-a făcut exerciţiile în timp ce unii colegi de sală îl priveau pieziş, iar o mulţime de curioşi aflaţi afară l-au urmărit prin geamuri pe actor, care nu şi-a pierdut concentrarea niciun moment, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel