Marius Țeicu, dezvăluiri dureroase la 5 ani de la moartea Patriciei, fiica lui: A trecut prin niște lucruri groaznice

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Compozitorul Marius Țeicu a vorbit despre cea mai mare tragedie din viața sa, moartea Patriciei, fiica sa.

Au trecut 5 ani de fiica compozitorului Marius Țeicu a murit. Patricia era singurul copil al artistului și s-a stins la doar 41 de ani. Aceasta suferea de o formă gravă de leucemie, căreia familia a încercat din greu să îi găsească leac însă, fără succes. Marius Țeicu a trecut  atunci prin cea mai mare tragedie pe care o poate trăi un părinte, tragedie care îi macină inima și acum.

„A fost un virus care a declanșat leucemia. Putea să aibă două finalizări, ori să paralizeze tot restul vieții, ori să facă leucemie. Noi atunci am sperat că prin tratament…A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize, la spital. Umblam cu eprubeta de sânge la mine și duceam la câte un institut unde era mai performant. Ne bucuram când era mai bine, după aia iar era mai rău. Niciodată nu apuci să spui tot unui om când îl pierzi, îți dai seama', a spus Marius Țeicu, potrivit viva.

Patricia a fost cea mai mare bucurie a compozitorului

Compozitorul și-a adus aminte cu nostalgie de momentul în care Patricia a venit pe lume.

„A fost cea mai mare fericire din viața mea atunci când s-a născut. A fost bucurie cât a trăit și cea mai mare durere a mea și a Rodicăi a fost când a plecat. George Grigoriu mi-a fost naș, iar nașii ei au fost cei doi frați gemeni, copiii lui, Patricia și Cezar', a dezvăluit Marius Țeicu.

"Era lumina ochilor mei"

„O mai și visez din când în când, știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus. Mă rog la ea, uneori, o simt atunci lângă mine, știu că ne veghează.

Nici nu îmi vine să cred că au trecut patru ani de când nu mai e Patricia… Au fost niște ani grei, urâți… Era lumina ochilor mei’, spunea compozitorul anul trecut.

Marius Țeicu nu a mai compus, după ce Patricia a fost diagnosticată cu leucemie

Boala Patriciei l-a devastat pe artist, care din 2015, din momentul în care fiica sa a primit diagnosticul, Marius Țeicu nu a mai putut activa profesional.

„Am mai orchestrat câteva piese. Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac în ultimii cinci sau şase ani, de când cu boala Patriciei!”, a mai declarat compozitorul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel