Marius Moga și Bianca Lapuște, familia perfectă. Poză rară cu cel mai discret cuplu din show-biz

Data publicării:
Marius Moga și Bianca Lapuște, foto Instagram
Descriere foto: Marius Moga și Bianca Lapuște, foto Instagram

Marius Moga este un soț mândru și un tată fericit. Deși nu obișnuiește să își etaleze viața privată în public, de Crăciun, soția artistului le-a oferit fanilor o imagine specială. 

Tânăra soție a lui Marius Moga, fost reporter de știri, a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a se dedica fetiței sale, în vârstă de doi ani. Deși sunt rare imaginile cu familia celebrului artist, de sărbători, Bianca a decis să împărtășească publicului o imagine din căminul lor și să le arate cât de tare se iubesc cei doi. 

Marius Moga și soția sa au îmbrăcat ținute festive și s-au pozat lângă brad.

Anul acesta, familia Moga s-a mutat în Cernica, unde sunt vecini cu Smiley și Gina Pistol. Astfel că ședința foto este una care să marcheze și noua viața pe care cei doi încep. 

 

Mai mult, în doar câteva zile, în familia artistului va fi din nou zi de sărbătoare. Pe 30 decembrie Mariu Moga împlinește 39 de ani. 

 

 

 “Mi-ești cuib și mi-ești suflet”, a scris Bianca pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Moga Lapuste (@biancamogalapuste)


Bianca Lăpuște a devenit mamă la începutul lui 2018, când avea 21 de ani. De atunci, tânăra s-a dedicat în exclusivitate creșterii fetiței lor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel