Marius Moga, pregătit să devină din nou tătic. Artistul și soția lui își mai doresc copii: „Am promis că o să mai facem”

Data publicării:
Marius Moga, sursa instagram
Descriere foto: Marius Moga, sursa instagram

Marius Moga și soția lui au anunțat că sunt pregătiți să devină din nou părinți.

Bianca și Marius Moga formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o fetiță superbă pe nume Maria. Cu toate astea, Marius Moga și partenera lui de viață au mărturisit că i-au promis deja fiicei lor că-i vor face un frățior sau o surioară, însă nu știu exact dacă anul acesta.

„Maria are 5 ani acum. Trece timpul. Își dorește un frățior sau o surioară. I-am promis, ne pune să promitem. Noi am promis în general că o să mai facem. Tuturor le-am promis. Nu este despre asta, este doar despre acel moment în care ești dispus să înceapă. Am mai fost odată acolo și știm că începe. Ne mai dorim. (...) Nu știm dacă anul ăsta, dar, de fapt, nu am de unde să știu”, au declarat Bianca și Marius Moga la în emisiunea ”La Măruță”

Marius Moga și Bianca au declarat că se înțeleg de minune cu fiica lor.

„Maria e prietena noastră. Nu mai e copil mic, e deja la etapa în care poți să vorbești cu ea, are personalitatea ei și nu e de acord cu noi neapărat întotdeauna. Are ochii căprui”, au continuat cei doi.

Artistul și partenera lui au recunoscut că între ei mai există și mici certuri, ca în oricare cuplu.

„Există, ba da, cum să nu? (n.r. certuri). Mai stau și toată noaptea și dimineață mă întreabă: „cu asta ai stat toată noaptea? Ai stricat-o. Era bună înainte”. De asta am luat-o de soție. Cum era să-mi iau o soție care să zică „da, e super, e frumos, e minunat” și toate dau fail după aia, nu merge nicio piesă. Mai bine așa”, a mai transmis Marius Moga.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel