Marius Moga, motivul pentru care nu îți afișează fata public: ”Ne-a întrebat: „Eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Marius Moga, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marius Moga, Instagram

Maruis Moga a dezvăluit motivul pentru care nu pune poze cu fata sa în mediul online.

Marius Moga și Bianca Lăpuște trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar în 2015 cei doi au pășit împreună în fața altarului. Rodul iubirii dintre cei doi este reprezentat prin fiica lor Maria, care are 6 ani. Totuși, chiar dacă cele mai multe persoane publice aleg să posteze poze cu copiii lor în mediul online, curiozitatea fanilor a fost de ce Marius Moga nu își afișează deloc fata. Nu doar fanii au reacționat, ci și Maria, care și-a întrebat părinții de ce apare cu fața blurată în majoritatea publicațiilor. 

”O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere.”, a dezvălui Marius Moga, potrivit ego.ro

Cum poate ajunge un tânăr să lucreze cu Marius Moga

Faptul că Marius Moga este un producător muzical de succes din țara noastră nu mai este un secret. Din acest motiv, extrem de mulți oameni vor să colaboreze cu el. În acest sens, artistul a dezvăluit cum pot ajunge tinerii, la început de drum, în studioul său.

”Sunt multe căi acum. Avem și câteva seri în care organizăm listening session și ascultăm demo-uri de la oameni, pur și simplu trimise pe e-mail. Primesc și pe Instagram mesaje de la oameni care fac muzică acasă. Este o chestie de voință, până la urmă. Un artist la început trebuie să ajungă într-un mediu în care cineva să înțeleagă ce are de oferit și să muncească să ajungă acolo. Una este potențialul, alta este ce ai realizat din el.”,  a mai spus artistul. 

Ce spune artistul desrpe experiența de jurat

Experiența de jurat l-a făcut pe Marius să se atașeze foarte mult de unii concurenți și să-și dorească să-i ajute să-și lanseze cât mai curând propriul hit. Acesta spune că în prezent are în studio mai mulți concurenți de la show-ul de talente SuperStar, unde a fost jurat.

”Ba da. Uite, la SuperStar, am lucrat și cu Alessandro, care a câștigat. Chiar i-am terminat o piesă și sper să se lanseze în curând, am lucrat ceva la ea. Totuși, am lucrat și cu alții care poate n-au ajuns în finală, dar am văzut o sclipire și am decis că trebuie să lucrăm și să le găsim niște piese. Cred că sunt vreo 6-7 oameni care au fost la SuperStar, sunt în studio-uri, lucrăm cu ei și încercăm să le găsim direcția. Cel mai greu este la început, apoi este ușor. După ce nimerești o direcție, toată lumea știe ce piesă să îi facă. La începutul unui artist este mai greu să îi găsești „haina” care i se potrivește cel mai bine.”, a mai dezvăluit el.

Ce ar alege Marius Moga între cariera de cântăreț și cea de producător

”Îmi plac ambele, sunt diferite. Mă simt mult mai confortabil ca producător, asta m-am antrenat toată viața să fac. Mă transform și pe scenă. Sunt mult mai introvertit în studio decât sunt pe scenă. Când urc pe scenă, iese extrovertitul din mine.”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel