Marius Manole a dat tot din casă. Dezvăluirile făcute de actor despre ultimul sezon al serialului Vlad

Data publicării:
Marius Manole, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, sursa foto Instagram

Marius Manole a dezvăluit ce schimbări aduce ultimul sezon al serialului Vlad.

Marius Manole a vorbit despre ultimul sezon al serialului Vlad, atât de așteptat de telespectatori. 


Actorii serialului au revenit pe platourile de filmare, după ce un an de zile au fost nevoiți să oprească filmările din cauza pandemiei de Covid-19. 


Personajul Vlad, interpretat de îndrăgitul actor Adrian Nartea, va continua să se răzbune pe cei care i-au făcut rău în trecut. 


Unul dintre personaje este interpretat de actorul Marius Manole. Petre Toteanu va încerca să îl demaște pe Vlad în ultimul sezon al serialului. 


„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură am stat într-un stand by și noi și spectatorii. Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național și mă bucur că sunt cu ei aici.


Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el sărăcuțul. Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria. Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad”, a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden.


Sezonul cu numărul patru va fi și ultimul și va aduce noi personaje în scenă. Silviu Mircescu este unul dintre actorii care vor juca pentru prima oară în serialul Vlad. Ce spune actorul despre experiența trăită până acum pe platourile de filmare. 


„Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate! Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată!


Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul „Vlad' sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!”, a declarat Silviu Mircescu pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience