Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman. Ce a găsit vedeta când a ajuns acasă după o zi obositoare

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Marius Elisei și Oana Roman se înțeleg din ce în ce mai bine pe zi ce trece după divorț. Bărbatul i-a făcut o surpriză vedetei. 

Oana Roman și Marius Elise au trecut printr-o perioadă sensibilă din cauza divorțului. Cei doi au spus că drumurile lor s-au separat definitiv și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge din nou împreună. Nu doar că s-au împăcat, dar cei doi traversează una dintre cele mai bune perioade din relația lor. 


Marius Elisei este mult mai atent acum la nevoile familiei lui și face tot posibilul să o facă pe Oana Roman cea mai fericită femeie din lume. Cei doi au vrut să își reînnoiască jurămintele în luna septembrie dar din cauza unor renovări pe care le aveau de terminat la casa lor, au decis că vor reprograma pentru vara lui 2022. 


Marius Elisei se pare că este foarte talentat în ceea ce privește sectorul amenajărilor interioare și a făcut totul de unul singur. Oana Roman le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de bine se descurcă soțul ei. 


”Marius a făcut tot. Pentru că deși nu are pregătire în domeniu, când vrei să faci ceva, poți. Marius a făcut totul, este doar meritul și munca lui. Atunci când îți dorești un lucru, când îți pui în cap să faci ceva și faci pentru tine, se poate. El a făcut tot, el a pus gresia, el a placat pereții cu rigips, el a turnat beton în curte, el a pus gazonul”, a spus Oana Roman pe Instagram. 


Și nu se termină aici. Marius Elisei a avut grijă și de treburile casnice. Bărbatul a pregătit o cină delicioasă pentru familie, iar Oana a fost surprinsă când a ajuns acasă și a găsit mâncare caldă pe masă. 


„Pe lângă că a terminat de placat pereții și s-a apucat de gresie, azi a vopsit cu lac și terasa din față și a și gătit ficăței la tigaie cu piure. Când am venit acasă, după toate drumurile pe care le-am avut, am găsit și terasa făcută, și mâncare făcută și început de greșit. Cam atât de minunat este omul ăsta, când vrea el. Și nu-l iubesc numai pentru asta, îl iubesc pentru că este cel mai de casă băiat și cel mai familist posibil”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel