Marius Elisei s-a afișat cu o altă femeie. Cine este domnișoara din fotografiile fostului soț al Oanei Roman

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram

Se pare că nu mai există cale de întoarcere pentru căsnicia Oanei Roman. Marius Elisei a început deja o nouă relație?

Chiar dacă păreau de nedespărțit, Oana Roman și soțul ei au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă înainte de sărbătorile de iarnă. Chiar dacă fanii celor doi sperau la o împăcare, se pare că despărțirea este definitivă. 


Marius Elisei și-a găsit alinare în brațele unei tinere domnișoare?


Fostul partener al Oanei Roman a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu o domnișoară foarte sexy. Chiar dacă la prima vedere toată lumea ar putea spune că Marius și-a găsit pe altcineva, la o privire mai atentă se poate observa că tatăl Isabelei făcea doar publicitate afacerii cu haine pe care o deține. 


„Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă... Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect”, declara Oana Roman în urmă cu câteva săptămâni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel